IT Security Co­or­di­na­tor


Vil du stå i frontlinjen for vores IT-sikkerhed?

Vi mangler dig, der trives i forreste linje og kan sikre, at sikkerhedshændelser håndteres effektivt. Som IT Security Coordinator bliver du både udførende sikkerhedsmand/-kvinde og den, der koordinerer indsatsen – og du fungerer som sikkerhedsfunktionens sparringspartner i den operationelle del af forretningen. Her er muligheden for at bringe din faglighed i spil i en rolle, hvor din indsats har vital betydning.

Du bliver en del af et team med i alt 8 engagerede kolleger med hver sin faglighed – men med den fællesnævner, at vi sammen sørger for, at der er styr på både de interne og eksterne linjer, så vores kolleger og kunder kan udføre deres arbejde.

Hvad skal du lave?

Din arbejdsdag vil typisk bestå i koordinering og løsning af praktiske it-sikkerhedsopgaver, møder med leverandører og samarbejdspartnere samt sparring med dine kolleger.

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

 • Være med til at gennemføre de aftalte it-sikkerhedsopgaver både proaktivt og reaktivt
 • Validering og håndtering af incidents i samarbejde med vores MDR-partner
 • Administration og tilpasning af sikkerhedsløsninger AV/EDR etc.
 • Udarbejdelse og løbende administration af cloud og operativsystem policies
 • Automatisere opgaver ift. indhentning af trends, alarmer og status
 • Sikre korrekt registrering af incidents i e-nettet
 • Opfølgning på action lists hos leverandører
 • Udarbejde CIS20 benchmarks
 • Lave client policies til e-nettets pc’er
 • Lave koncept for sikker udviklings-pc

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

 • Minimum tre års erfaring fra et IT drift-område, f.eks. server- eller netværksdrift. Alternativt nyuddannet inden for sikkerhed med relevant studiejob
 • Vidensniveau svarende til certificeringsniveau MCSA, LPIC-2/RHCSA eller CCNA indenfor mindst et af følgende områder: Windows, Linux, network
 • Du arbejder struktureret og kan lide at komme til bunds i store som små problemer
 • Og vigtigst af alt – du har en stor tørst efter at lære og evner at sætte dig ind i nye områder

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi relationer og netværk mellem hinanden for at skabe de bedste samarbejdsvilkår, så vi kan imødekomme de forandringer samfundet og sektoren fordrer. Med vores team-tankegang benytter vi de nødvendige og forskellige kompetencer, vi hver især besidder, til at løse opgaverne.

Vi er en dynamisk virksomhed, og det stiller store krav til din faglighed og sociale evner. Vi er små nok til, at vi alle løfter i flok og har det rart sammen, og samtidig store nok til, at vi organiserer os professionelt og effektivt i selvstyrende teams.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter i dit cv.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg jobbet her”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of e-service Iben Helene Lassen på tlf.nr.: 31412053 eller e-mail ihl@e-nettet.dk.

Ansøgningsfrist er den 27. november 2020. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

e-nettet er finanssektorens objektive og betroede partner, der skaber digitaliseringsgevinster i både den offentlige og private sektor til gavn for danskerne.

Vi har en stærk position i centrum af finanssektoren som omdrejningspunkt for både samarbejde og infrastruktur, og vi udvikler, driver og drifter it-løsninger som f.eks. NemID nøgleapp og Digital Tinglysning.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.

Gem job

e-nettet A/S
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden