Developer for In­te­gra­tions


KMD Connect er en af de førende leverandører af integrationsløsninger indenfor handel og sundhed på det danske marked og vi udvider løbende. Brænder du for at være med til at udvikle effektive og robuste løsninger indenfor EDI og integration, så har vi det rigtige job til dig.

Om jobbet

Du vil komme til at arbejde sammen med 30 kollegaer i KMD's EDI- og integrationsafdeling, kaldet KMD Connect, der har ansvar for rådgivning, levering og drift af professionelle integrationsløsninger til både det private og offentlige marked. Til at understøtte den fortsatte udvikling af vores løsninger søger vi en dygtig udvikler, der brænder for udvikling af forretningskritiske integrationer i dialog med kunder og teamet.

I det daglige kommer du til at arbejde i et bredt team, hvor mange forskellige kompetencer skal spille sammen om specificering, udvikling og drift af løsninger - og hvor åbenhed og dialog mellem udviklere, konsulenter og kunder er i centrum.

Du kommer til at arbejde med alle elementerne i udviklingsprocessen fra det overordnede forretnings-niveau og kravspecificering til løsningsdesign, udvikling, test og implementering – enten som selvstændig konsulent på mindre kunderelaterede opgaver eller som projektdeltager i større projekter. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikling af EDI- og integrationsløsninger
  • Involvering i hele processen fra analyse og design til test og release
  • 3. level support 

Derudover bliver du involveret i vedligeholdelse af vores eksisterende løsninger, deltage i kunde- og leverandørmøder omkring integrationsopgaver, samt deltage i vidensdeling i teamet.

Jobbet giver dig gode karrieremuligheder på både kort og langt sigt, og du får mulighed for at lære af og gøre en forskel på nogle af de største integrationsløsninger i Danmark. Vi tilbyder derudover relevante udviklingsmuligheder igennem faglige netværk, communities og uddannelse.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en længerevarende uddannelse som datalog, softwareingeniør eller lignende og har mindst 3 års erhvervserfaring med udvikling af løsninger i .NET. Er du seniorudvikler eller har relevant erhvervserfaring, er vi også meget interesseret i din ansøgning.

For at passe til stillingen har du:

  • Erfaring med udvikling af løsninger i .NET og C# og MS SQL
  • Erfaring med scripting i fx Powershell eller Python
  • Kendskab til med ASP.NET, Entity Framework og Azure
  • En fordel, hvis du har arbejdet med integration inden for sundhed eller handel

Som person er du initiativrig, fleksibel, selvstændig og har en god evne til både at arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med sparringspartnere med forskellige baggrunde. Vi forventer, at du kan bevare overblikket, tager ansvar for de stillede opgaver og følger de gode løsninger til dørs. Vi ønsker en kollega med en positiv indstilling til en foranderlig verden og som har lyst til at arbejde i en stor og international virksomhed.

Interesseret? 

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt, men senest den 30.11.20.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Kåre Werner Storgaard, Head of Departmen på 41 99 11 03.

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og ca. 3200 ansatte.

I KMD mener vi, at god kommunikation er nøglen. Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job. Vi arbejder hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør forskel for danske borgere. Vi lærer af vores kunder og hinanden.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location Aalborg eller Ballerup