Supporter til IT-afdeling


Er du hurtig til at gennemskue tekniske problemer, og sætter du en ære i at yde den bedste IT-service til dine kollegaer? - Så har vi brug for dig og din ekspertise…!

Til vores interne it-afdeling søger vi en IT-supporter til 1. level support som brænder for at yde en effektiv og kundevenlig service.

Stillingen kræver at du har indblik i mange forskellige systemer, kender til systematisk fejlsøgning og formår at formidle din viden i øjenhøjde med brugeren.

Fokusområder

Din primære opgave bliver at servicere vores brugere, når de har brug for IT-support. Du kender derfor til flere forskellige IT-systemer, både on premise og i cloud med fokus på Microsofts produktpalette.  

Du kommer bl.a. til at arbejde med, at

 • modtage og registrere indgående opkald og tickets i 1.level support
 • yde 1. level support til slutbrugere både via tickets, telefon, personlig henvendelse, eller ved ”kundebesøg” i huset 
 • arbejde med bruger administration og vedligehold af rettigheder på systemerne
 • forestå indkøb, klargøring og vedligehold af hardware til brugere og møde-/konferencefaciliteter
 • håndtere og fejlsøge alarmer på overvågningssystemer
 • deltage i mindre projekter
 • kommunikere med forretningen og eksterne partnere vedr. driften
 • udarbejde og vedligeholde dokumentation og guides

Om dig

Du evner at kombinere teknisk viden med god kundeservice, og du er sikkert af natur teknisk nysgerrig og har nemt ved at lære nye systemer og metoder at kende.

Derudover forventer vi, at du

 • minimum har 3-4 års erfaring som IT-supporter i en teknisk kompleks virksomhed.
 • har et bredt kendskab til Microsoft OS, Service management, Microsoft 365 og Active Directory. Du kender måske også til MS SQL og Azure DevOps (TFS)
 • har erfaring med hardware som pc’er, tablets, printere og smartphones
 • har erfaring med Agile og ITIL-principper
 • har erfaring med IT Service Management systemer  
 • har kendskab til IT-overvågning
 • taler og skriver dansk.

Du trives i travle omgivelser, er målrettet i din opgaveløsning, arbejder selvstændigt og struktureret - og følger selvfølgelig op på tingene. Vi regner også med, at du har en positiv udstråling og brænder for IT og for at hjælpe dine kollegaer godt i mål.

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i et godt og sammentømret team med høj faglighed, som brænder for at yde den bedste support til vores kollegaer.
Vi kendetegnes ved at være et livligt kontor, hvor vi både arbejder godt sammen og har det sjovt.

Du får arbejdssted i Vejle, men forventes lejlighedsvis at skulle besøge vores kollegaer i København.

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer/juridiske afdelinger. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 35 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner, og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger. Vi har et veletableret Esport hold i CS, som konkurrerer på forskellige niveauer i Kollega Liga og Old-boys Liga.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen

Spørgsmål om jobbet kontakt

Henrik Segato Iversen 
Teamleder
hsi@unik.dk
Tlf. 76421120

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location Vejle