Dygtig ku­ber­ne­tes-konsulent

Har du ambitioner og niveau til at mestre cloudtransformation, kubernetesdrift, containerbaseret applikationsudvikling og containerorkestrering? Så er du måske vores nye DevOps- og kubernetestalent. I energiselskabet OK har vi travlt med at udvikle vores egne unikke softwareprodukter. Derfor søger vi forstærkning til vores infrastrukturteam.

Om os

OK er en stor og dynamisk virksomhed, hvor vi udvikler vores egne unikke softwareprodukter. Du bliver en del af en IT-afdeling med ca. 60 ansatte med reference til infrastrukturchefen.

Vores infrastrukturteam består i dag af seks højt kvalificerede netværks- og serverdrifts-specialister, hvor du kommer til at sidde i en ny stilling som konsulent på kubernetesområdet.

Ud over dine nærmeste kolleger i teamet, kommer du blandt andet til at arbejde tæt sammen med dygtige udviklere og projektledere.

Dine opgaver

  • Administrere og videreudvikle kubernetesmiljøer
  • Administrere og tilpasse lognings- og monitoreringsløsninger
  • Samarbejde med udviklingsprojektlederne om at sikre den bedst mulige platform for applikationsudvikling
  • Opbygge en Continuous integration and continuous delivery - deployment pipeline i samarbejde med IT-arkitekter og udviklere
  • Indgå i projektteams

Din profil

Du har naturligvis en IT-faglig uddannelse med i bagagen og har gerne nogle års erfaring fra erhvervsmarkedet. Vi forventer, at du bidrager til vores fortsatte udvikling og det gode samspil i vores team. Samtidig har vi fokus på, at du også personligt udvikler dig.

Du skal være nysgerrig på organisationen og turde udfordre os i afdelingen.

Du skal have lyst til at lære om og arbejde med ”skyen” og teknologier som Kubernetes, Kong, DevOps og Azure. Vi ser gerne, at du har minimum to års erfaring med at arbejde i Kubernetes-miljøer.

Erfaring og kendskab til traditionelle IT-driftsopgaver på Windows og Red Hat er en fordel.

Vi tilbyder

En plads på holdet i en IT-funktion i vækst, hvor du er med til at sikre kvalitet og højt serviceniveau i vores infrastruktur. Så kan du se dig selv være med til at udleve vores værdier holdånd, ansvarlighed, tillid, handlekraft og mod, og du er den rette til jobbet, så tilbyder vi dig attraktive medarbejderforhold, som blandt andet omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring, efteruddannelsesmuligheder og kantineordning.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jesper Hougaard Andersen
jesa@ok.dk
Tlf.: 53352117

Ansøgningsfrist:
8. december 2020


Energiselskabet OK

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK er 600 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk.

Gem job

OK a.m.b.a.
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location Viby J

Job hos virksomheden