TestaViva søger ambitiøs lead frontend-udvikler


TestaViva er en purpose drevet virksomhed, med store ambitioner om at være bedst indenfor Legal Tech. Vi har fart på, og søger derfor en ny kollega til vores team.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde sammen med et ungt og stærkt hold af dygtige forretningsudviklere, designere, udviklere og jurister. Du bliver en del af en voksende udviklingsafdeling, bestående af fire udviklere.

Som frontend-udvikler vil du få det primære ansvar for at implementere vores design, og sørge for at det virker som forventet, på den bedste, tekniske måde. Du vil både arbejde med CSS, JavaScript og HTML. Du skal i tæt samarbejde med vores backend-udviklere sørge for at nye funktioner implementeres, hvor du som frontend-udvikler vil stå for implementeringen vendt mod brugerne. Det er derfor nødvendigt, du både bestræber CSS og JavaScript på et højt niveau, da du både skal lave look’n’feel og funktionalitet. Du vil være den bærende drivkraft i forhold til valg af frontend teknologier, så det er vigtigt at du sætter en ære i dit arbejde og at du holder dig opdateret indenfor den seneste udvikling.

Kompetencer

For at komme i betragtning til stillingen, forventer vi at du har:

  • Min. 3 års erhvervserfaring fra en fuldtidsstilling med JavaScipt og CSS
  • Erfaring med API integration mellem frontend og backend
  • Kendskab til HTML på ekspertniveau
  • Kendskab til Git og Gitflow

Vores platform-arkitektur bygger på en containerized tilgang, så et kendskab til Docker vil være et plus. Erfaring med henholdsvis CSS frameworket Tailwind og JavaScript frameworket React vil også være en fordel, men ikke et krav, da vi med garanti hurtigt kan lære dig dem.

Din profil

Vi forventer at du arbejder struktureret og kontinuerligt med dine opgaver. Det er afgørende at du kan arbejde selvstændigt, at du er i stand til at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, har respekt for deadlines og er omstillingsparat, da vi vil gøre meget for at nå deadlines.

Det er vigtigt du er en god holdspiller, da du ofte vil arbejde sammen med både webdesignere, backend-udviklere, jurister og forretningsudviklere. Dit fokus på helheden af applikationerne er mindst lige så vigtigt som dine evner for det tekniske. Derudover skal du være kvalitetsbevidst, fleksibel og kunne lide at arbejde med både små og store opgaver. Humoristisk sans er også i høj kurs. Hos TestaViva skal det være sjovt at gå på arbejde. Vi lægger vægt på en uhøjtidelig omgangstone, der går hånd i hånd med et højt fagligt niveau.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fuldtidsansættelse, hvor du med dit arbejde hver eneste dag vil hjælpe mange mennesker og gøre en forskel i deres liv.

TestaViva består hovedsagelig af to afdelinger: Legal og Tech. I Legal sidder der nogle dygtige fuldtidsjurister, som får hjælp af vores studiemedarbejdere fra jurastudiet. Tech, som du vil blive en del af, består både af senior udviklere og junior udviklere, samt en dygtig designer. Miljøet på kontoret er afslappet, og vi hører ofte musik; det er dog altid muligt at tage sit headset på og fordybe sig. Vi prøver at holde vores indledende interne kommunikation over Teams, så man ikke forstyrrer sine kollegaer, hvis de sidder koncentreret i deres arbejde.

Hierarkiet i virksomheden er helt fladt, og i din hverdag vil du have kontakt med alle i virksomheden på tværs af afdelinger og niveauer.

Vi tilbyder en frokostordning, som vi ofte udskifter, alt efter hvad der er stemning for. Vi afholder mange team events, store som små, og vi afslutter altid ugen med en øl, et glas vin eller en sodavand.

Du vil selvfølgelig få stillet en arbejdscomputer til rådighed (Macbook Pro eller Lenovo P1), og du vil blive aflønnet efter dine kvalifikationer.

Spørgsmål

Ring eller skriv til CTO Kristian Kaa (kk@testaviva.dk – 28 87 28 19)

Gem job

TestaViva
Publiceret: 12. november 2020

Arbejdssted

Location København