TestaViva søger en ambitiøs PHP-udvikler


TestaViva er en purpose drevet virksomhed, med store ambitioner om at være bedst indenfor Legal Tech. Vi har fart på, og søger derfor en ny kollega til vores team.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde sammen med et ungt og stærkt hold af dygtige forretningsudviklere, designere, udviklere og jurister. Du bliver en del af en voksende udviklingsafdeling, bestående af fem udviklere.

Som udvikler vil du tage del i at forbedre og udvide vores eksisterende platform. TestaViva er bygget på moderne teknologier med en moderne microservice arkitektur. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige udviklere, da vi altid arbejder i teams, når vi laver nye funktioner. Det er vigtigt at du betragter dit fag som et håndværk og at du sætter en ære i at levere det bedst mulige resultat, da vi lægger stor vægt på læsbar og vedligeholdelsesvenlig kildekode. Det er også vigtigt at du tror på, at det bedste produkt skabes, ved at skrive automatiske test. Vi arbejder ikke slavisk efter TDD, men vi tror på principperne og efterlever mange af dem.

Kompetencer

Den udvikler, vi søger til stillingen, skal have:

  • Min. 3 års erhvervserfaring fra fuldtidsstillinger med PHP og et framework (Symphony el. Laravel er et plus).
  • Erhvervserfaring med Unittest, Integrationstests og E2E tests
  • Detaljeret kendskab til diverse udviklingsprincipper (DRY, SOLID, KISS, YAGNI etc.)
  • Erfaring med integrationer (API, SAML, FTP, etc.)
  • Erfaring med Git og gerne kendskab til Gitflow

Vores platform-struktur bygger på en containerized tilgang, så et kendskab til Docker vil være et plus. Da stort set alle vores platforme er webbaserede, vil det også være en fordel, hvis du kan arbejde i JavaScript.

Din profil

Vi forventer at du arbejder struktureret og kontinuerligt med dine opgaver. Det er afgørende at du kan arbejde selvstændigt, at du er i stand til at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, har respekt for deadlines og er omstillingsparat, da vi vil gøre meget for at nå deadlines.

Det er også vigtigt at du er en god holdspiller, da du ofte vil arbejde sammen med både webdesignere, frontend-udviklere, jurister og forretningsudviklere. Dit fokus på helheden af applikationerne er mindst lige så vigtigt som dine evner for det tekniske. Derudover skal du være kvalitetsbevidst, fleksibel og kunne lide at arbejde med både små og store opgaver. Humoristisk sans er også i høj kurs. Hos TestaViva skal det være sjovt at gå på arbejde. Vi lægger vægt på en uhøjtidelig omgangstone, der går hånd i hånd med et højt fagligt niveau.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fuldtidsansættelse, hvor du med dit arbejde hver eneste dag vil hjælpe mange mennesker og gøre en forskel i deres liv.

TestaViva består hovedsagelig af to afdelinger: Legal og Tech. I Legal sidder der nogle dygtige fuldtidsjurister, som får hjælp af vores studiemedarbejdere fra jurastudiet. Tech, som du vil blive en del af, består både af senior udviklere og junior udviklere, samt en dygtig designer. Miljøet på kontoret er afslappet, og vi hører ofte musik; det er dog altid muligt at tage sit headset på og fordybe sig. Vi prøver at holde vores indledende interne kommunikation over Teams, så man ikke forstyrrer sine kollegaer, hvis de sidder koncentreret i deres arbejde.

Hierarkiet i virksomheden er helt fladt, og i din hverdag vil du have kontakt med alle i virksomheden på tværs af afdelinger og niveauer.

Vi tilbyder en frokostordning, som vi ofte udskifter, alt efter hvad der er stemning for. Vi afholder mange team events, store som små, og vi afslutter altid ugen med en øl, et glas vin eller en sodavand.

Du vil selvfølgelig få stillet en arbejdscomputer til rådighed (Macbook Pro eller Lenovo P1), og du vil blive aflønnet efter dine kvalifikationer.

Spørgsmål

Ring eller skriv til CTO Kristian Kaa (kk@testaviva.dk – 28 87 28 19)

Gem job

TestaViva
Publiceret: 27. november 2020

Arbejdssted

Location København