Marketing Manager til PA Con­sul­ting (bar­selsvi­ka­ri­at)


Bliv en del af vores team

Som Marketing Manager i PA Consulting leder du marketingagendaen på tværs af vores forretning i Danmark.

Din opgave er at udføre og drive en effektiv og effektfuld marketingstrategi og -plan, der supporterer PA’s vækstrejse i Danmark. Du er først og fremmest på hjemmebane i digital kommunikation og klar på en alsidig rolle med en afvekslende hverdag. Stillingen kræver, at du kan arbejde struktureret – både strategisk og operationelt.

Du får ansvaret for alle marketingaktiviteter i Danmark – herunder:

  • Brand awareness – udvikle og promovere PA’s brand på det danske marked ved proaktivt at være ambassadør for PA’s vision i markedet.
  • Events og webinarer – planlægge, eksekvere og udføre alt fra store brandopbyggende events til målrettede nicheevents samt webinarer.
  • Digitale kampagner (organiske og betalte) – udvikle årlige kampagne- og aktivitetsplaner samt sikre eksekvering på tværs af kanaler. Implementering af globale såvel som lokale kampagner inkl. effektmåling og afrapportering.
  • Sociale medier - eksekvere brandpositionering og budskaber – herunder udvikle indhold, historier og grafik til Instagram og LinkedIn som de primære kanaler.
  • Content marketing – udvikle relevante casehistorier, videreformidle Thought Leadership og skabe kvalitetsindhold baseret på PA’s unikke position.

Du er en dygtig kommunikator og kan formulere dig tydeligt både på dansk og på engelsk. Du evner at omsætte fagligt tunge og komplekse emner til forståelige budskaber i alle formater – lige fra korte tekster til sociale medier, beskrivelser af events/webinarer samt korte catch-lines til web etc.

Du kommer til at rapportere til vores nordiske Head of Marketing, der sidder i Oslo, og blive en del af vores nordiske marketingteam. Det betyder, at du til daglig vil have en central rolle med brede snitflader i hele organisationen – lige fra den danske ledelse og de lokale fagansvarlige til dine nordiske kolleger og hovedkontoret i London, hvor du ligeledes vil trække på ressourcer fra den centrale marketingfunktion.

Dine stakerholder-relationer kommer således i spil i alt, hvad du laver, og du skal sikre en god balance mellem den lokale, regionale og globale marketingagenda.

Et nøgle-KPI er at øge værdien af det, marketing bidrager med til vores interne og eksterne kunder, samt at arbejde tæt med vores forretning om at udvikle og komme i mål med marketingstrategien og -planen.

Det, vi kigger efter

Du har en solid marketingbaggrund og minimum 5 års erfaring – gerne inden for professional services fra en international virksomhed og en kandidatgrad i marketing/kommunikation. Du er strategisk tænkende og samtidig meget ”hands on”, når strategierne skal udarbejdes, implementeres og realiseres. Du er vant til at have mange bolde i luften og trives med en hverdag, hvor der ofte er skiftende prioriteringer.

Du forstår at lytte til dine stakeholders – både i linjeorganisationen og i forretningen. Du er en person, der drives af at samarbejde og dele viden og læring med kolleger.

Du er velfunderet inden for alle marketingdisciplinerne og har en en dyb forståelse for samspillet mellem marketing og forretningen ift. at opnå forretningsmæssige resultater og generering af leads. Du er en stærk kommunikator, der også forstår at lytte, har et stærkt kundefokus og har erfaring som projektleder. Du er flydende i dansk og engelsk og forstår svensk og norsk.

Hvis du har brændende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Talent Attraction team på nordiccareers@paconsulting.com.

Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende interviewer kandidater.

Stillingen vil i udgangspunktet være tidsbegrænset til udgangen af 2021.

Om PA

PA Consulting er en global konsulentvirksomhed med fokus på innovation og transformation.

I Danmark har PA Consultings rådgivning et digitalt og innovativt afsæt, og herhjemme står konsulenthuset især stærkt i den finansielle sektor, indenfor life science & health care, i transportsektoren samt i den offentlige sektor.

PA beskæftiger 3.200 ansatte globalt, heraf 350 i de nordiske lande og 170+ i Portland Towers, Nordhavn, Danmark.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 13. november 2020

Arbejdssted

Location København