3F søger Windows ser­ver­spe­ci­a­list

Har du erfaring som Windows serverspecialist? Er du udadvendt, tager initiativ og evner at kommunikere med brugere på tværs af faglighed og organisatorisk niveau? Så er du måske vores kommende kollega?

Vi har oprettet et SWAT-team, som har ansvar for at overvåge 3F’s ca. 30 it-systemer og reagere hurtigt og effektivt, hvis et driftsproblem skulle opstå. Teamet har desuden ansvar for at sikre svartider indenfor de aftalte servicemål.

Dit fokus vil være at håndtere, løse og rapportere på de Windows-relaterede driftsopgaver der opstår. Samtidig vil du også skulle sikre alarmer til overvågning.

Vi har brug for en medarbejder, der brænder for at gøre en forskel i driftsteamet. Du skal arbejde sammen med kollegaer med andre kompetencer og sammen skal I håndtere de mange forskelligartede driftsopgaver.

Vi forventer, at du har:

  • en relevant IT-uddannelse og baggrund
  • joberfaring som Windows serverspecialist og har en eller flere MS-certificeringer
  • solide drift kompetencer på Microsoft-produkter SystemCenter Suiten, Exchange online, SQL, 0365 portalerne mv.
  • erfaring med MS Azure

En rigtig god beskrivelse af dig:

  • er udadvendt, tager initiativ og evner at kommunikere med brugere på tværs af faglighed og organisatorisk niveau
  • kan begå dig i en hverdag, der til tider er hektisk og hvor det forventes, at alle deltager i de udfordringer der opstår.

Hos os får du:

3F tilbyder faglige udfordringer i et omfattende samarbejde med dedikerede kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er i København - tæt ved Vesterport station.

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til lederen af it-drift og teknik Belinda Monnier på mail belinda.monnier@3f.dk eller telefon 30616383

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest søndag den 22. november 2020 ved at klikke på ”søg stillingen”. Vi holder løbende samtaler. Der kan anvendes personprofiltest i rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse den 1. januar 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 270.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag, veldokumenteret viden og en grundlæggende tro på social retfærdighed. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med de politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.

Gem job

Fagligt Fælles Forbund
Publiceret: 13. november 2020

Arbejdssted

Location København