Microsoft Systemad­mi­ni­stra­tor med interesse for Office 365


Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en Systemadministrator, der vil være med på holdet.

Infrastrukturafdeling med fokus på DevOps

DevOps-teamet er en del af afdelingen Infrastruktur og har seks faste specialister tilknyttet, som alle varetager driften af vores Microsoft og VMware platforme herunder Azure og Office365. Vi har et øget fokus på compliance, sikkerhed, konsolidering af services og omkostningsoptimering.

Dig og dine opgaver

Jobbet kræver, at du har en selvledende personlighed, som formår at udfordre de vante rammer med en struktureret tilgang og samtidig er åben over for nye tiltag. Da en del arbejde foregår i sparring med andre områder, er det vigtigt, at du kan kommunikere med de fleste. Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med drift af Windows server.
  • Har kendskab til eller erfaring med Office 365.
  • Har arbejdet med automatisering via PowerShell.
  • Har kendskab til og kan bruge VMware som virtualiseringsplatform.

Som Systemadministrator i DevOps bliver dit fokus at styrke det nuværende fundament og fortsætte arbejdet med at sikre en stabil og driftssikker platform. Vi har 24/7-drift, hvilket betyder, at du hver 4. til 5. uge deltager i en vagtordning og skal være standby i tilfælde af driftsnedbrud.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 11. december 2020. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenney Cruse på tlf. 2119 5706. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på skan@danskespil.dk.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 13. november 2020

Arbejdssted

Location Brøndby