Microsoft Systemad­mi­ni­stra­tor med SCCM-kendskab


Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en Senior System Administrator, der vil være med på holdet.

Infrastrukturafdeling med fokus på DevOps

DevOps-teamet er en del af afdelingen Infrastruktur og har seks faste specialister tilknyttet, som alle varetager driften af vores Microsoft og VMware platforme herunder Azure og Office365. Vi har et øget fokus på compliance, sikkerhed, konsolidering af services og omkostningsoptimering.

Dig og dine opgaver

Jobbet kræver, at du har en selvledende og struktureret personlighed. Det er vigtigt, at du tager ansvar for at drive dine opgaver i mål og er åben over for nye tiltag. Da en del arbejde foregår i sparring med andre områder, skal du kunne kommunikere med de fleste. Derudover forventer vi, at du:

  • Har stor erfaring med brug og konfiguration af System Center Configuration Manager.
  • Kan arbejde med administration og bruge standard services i Microsoft Azure.
  • Er hjemmevant i Active Directory samt konfiguration af Domain Controller, DNS og Group Policies.

Som Senior Systemadministrator i DevOps bliver dit fokus at styrke det nuværende fundament og fortsætte arbejdet med at sikre en stabil og driftssikker platform. Vi har 24/7-drift, hvilket betyder, at du hver 4. til 5. uge deltager i en vagtordning og skal være standby i tilfælde af driftsnedbrud. Af andre relevante opgaver kan nævnes:

  • Sikre at vores Windows platform kontinuerligt er opgraderet til nyeste versioner.
  • Udarbejde processer og dokumentation.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 11. december 2020. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenney Cruse på tlf. 2119 5706. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på skan@danskespil.dk.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 13. november 2020

Arbejdssted

Location Brøndby