Ma­na­ge­ment-kon­su­len­ter til vores Operating Model-team

Bliv en del af vores team

Som management-konsulent i vores Operating Model-team sidder du i hjertet af det strategiske arbejde hos vores kunder, hvor vi hjælper med at sikre integrationen af godt organisationsdesign og den rette operating model.

Hvorvidt en virksomhed når sine mål, afhænger af designet af organisationen. Ved brug af vores kompetencer og erfaring ser vi organisationen som en helhed og designer hvert aspekt af den. Vi arbejder med nogle af de største virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at forstå forandringerne i deres marked, og hvordan deres strategi bedst eksekveres gennem deres operating model på kort og lang sigt, ved at bringe alle elementer af forretningen sammen og have øje for sammenhængen mellem fx linjestruktur, governance, teknologi, processer og kompetencer.

Som en del af vores team leverer du nogle af markedets mest interessante forretningsdrevne, teknologiske og kulturelle forandringsprogrammer. Vi er et team af de bedste lige fra udvikling til implementering af alt fra strategiske forretningsmodeller og organisationsdesign til levering af alle komponenterne i en stor transformation.

Det, vi kigger efter

Hvis du er strategisk tænkende og har ambitioner om at bygge videre på dine kompetencer inden for organisationsdesign og operating models, så er en plads i vores team lige noget for dig. Vi søger management-konsulenter på flere erfaringsniveauer, hvorfor du kan have alt fra få til mange års erfaring med at levere transformationsprojekter, gerne både i form af analyse og implementering. Det vil yderligere være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra at arbejde med operating models i den specifikke kontekst af en (eller flere) af vores fokussektorer: Public Services, Financial Services, Life Sciences og Consumer & Manufacturing.

For at blive en succesrig management-konsulent hos os skal du kunne kommunikere på alle ledelsesniveauer hos kunden og have ’executive presence’, når du står over for ledelsen i store organisationer. Og så skal du generelt være meget stærk i stakeholder management og have et kommercielt mindset samt en passion for at bygge og udvikle relationer i dit netværk.

Derudover har du en unik team spirit, der mærkes fra første møde, samtidig med at du til tider nyder at sidde og fordybe dig i opgaver alene. Du har et struktureret mindset, der hjælper dig til altid at være den skarpeste version af dig selv. Vi leder efter dig, som har en passion for at eksekvere på forretningsstrategier hos kunden ved at indrette strukturelle processer. Du har desuden en stærk talforståelse og en stor interesse for det tekniske aspekt af organisatorisk design.

Hvis du har nogle brændende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til: nordiccareers@paconsulting.com

Vi interviewer løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

Om PA

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og transformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Bringing Ingenuity to Life.

Inclusion & Diversity

We believe that diversity makes us a stronger firm and look to employ people with different ideas, styles and skillsets. This diversity stimulates a rich, creative environment – one in which our people develop, and our clients enjoy enduring results. We’re committed to recruiting, promoting and rewarding our people solely based on their ability to contribute to PA’s goals, without regard to their sex, race, disability, religion, national origin, ethnicity, sexual orientation, age or marital status.

We welcome international applications, but we are unable to offer sponsorship for work permits, so you will need to have the full right to live and work in Denmark. Unfortunately, your application will be automatically rejected if you do not have these rights.

Should you need any adjustments to the recruitment process, at either application or interview, please contact us on recruitmentenquiries@paconsulting.com

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 13. november 2020

Arbejdssted

Location København