Stu­den­ter­med­hjæl­per til .Net-udvikling


– Til udvikling af interne .Net-applikationer.

Er du i gang med en længere videregående uddannelse inden for IT, f.eks. datologi, computer science eller lign., og ønsker du et studierelevant job, hvor både de tekniske, men også de ikke-tekniske kompetencer kommer i spil?

Vil du i tæt samarbejde med brugerne, afklare behov og ønsker til applikationer, men også forestå den tekniske implementering i .Net? Så læs med her!

Om jobbet

  • Programmering af applikationer i .Net og MSSQL.
  • Afklaring af behov og ønsker med brugerne.
  • Udarbejdelse af dokumentation af de tekniske løsninger.

Du vil hovedsageligt blive tildelt opgaver, som du selv kan bringe fra A til B - Selvfølgelig med den nødvendige sparring og inddragelse af brugerne, som opgaverne kræver.

Vi har brug for ca. 10-16 timers hjælp om ugen, der kan lægges i tidsrummet 7.30-16.30, og vi laver aftaler, der tager hensyn til studier og eksamen.

Hvem er du?

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for IT.
  • Som minimum er påbegyndt 4. semester og har et par år tilbage af din uddannelse.
  • Har arbejdet med .Net i din uddannelse eller fritid.
  • Hvis du har erfaring med WPF, Entity framework eller Winforms er det et plus.
  • Kan kommunikere og formidle i øjenhøjde alt efter målgruppen.

Det er vigtigt, at du er selvkørende, men dog ikke bange for at spørge, når du bliver i tvivl.

Hvem er vi?

Du kommer til at sidde som en del af Business Applications .Net, en lille gruppe på 4, som står for at holde vores store portefølje af interne .Net-værktøjer velsmurt og velfungerende. Vi er en broget flok, så der er garanti for humor og sparring i verdensklasse.

Vi har hver især nogle faste kontakter blandt brugerne af vores .Net-værktøjer, så det er vigtigt, at vi er åbne og kan kommunikere på et ikke-teknisk sprog og i øjenhøjde.

Om Orifarm

Orifarm er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største udbyder af lægemidler i Danmark. Orifarm blev grundlagt i 1994 af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen, og gennem vores to overordnede forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generika, skaber vi konkurrence og store besparelser for samfundet og forbrugerne.

Entreprenørånden er stadig en stor del af virksomheden, da vi hele tiden søger efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Vores mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Vi bestræber os på at indfri dette mål, og insisterer samtidigt på at være gode kolleger, udvikle os sammen, hjælpes ad og lære nyt.

I 2020 står Orifarm over for sin hidtil største milepæl med et stort opkøb, inden for det generiske område. Et opkøb der bidrager kraftigt til Orifarms videre vækst og opnåelse af vores visioner.

Vi tilbyder 

Vi lægger stor vægt på både din professionelle og personlige udvikling og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

Vores arbejdsplads ligger i Odense, og her vil du arbejde sammen med vores dedikerede kollegaer i et åbent kontormiljø, hvilket giver os muligheden for at have en venskabelig og uformel atmosfære.

Vi tilbyder en attraktiv løn- og kantineordning. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid. 

Vi har et studenternetværk for studentermedhjælpere og trainees, der tilbyder events af både social og professionel karakter. På nuværende tidspunkt har vi ca. 40 studentermedhjælpere i Orifarm, som gennem netværket får bragt deres kompetencer i spil i hele organisationen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Manager, Portfolio Development, Marianne Søe, på mail: masoe@orifarm.com.

Ansøgninger modtaget på mail, vil ikke blive taget i betragtning. I henhold til Persondataforordningen er nedenstående mailadresse udelukkende til afklarende spørgsmål vedrørende stillingen.

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt.

Hvis du oplever problemer med at ansøge i Internet Explorer, anbefaler vi at du prøver i en anden browser.

Gem job

Orifarm
Publiceret: 16. november 2020

Arbejdssted

Location Odense