Test Manager D365


CGI søger en test manager med erfaringer i test og meget gerne med stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365. Kan du tage ansvar for test- og teamledelse, så har vi et udfordrende job til dig i en virksomhed, hvor udviklingsmulighederne er talrige.

CGI er den førende, globale leverandør af Microsoft Dynamics 365-løsninger, og vi har massiv tilgang af nye, spændende kunder og projekter i vores danske forretning. Derfor har vi brug for at udvide vores team med en test manager som vil sikre, at kvalitet samt sikkerhed er i top og at alle leverancer er gennemtestet så driften kører stabilt ved vores kunder.

Din kommende arbejdsplads

Vi arbejder i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fuldt fokus på vores kunder og partnere. Vi har højt til loftet, masser af spændende kundeprojekter og en global organisation med vidtrækkende karrieremuligheder. Og så er vi, i al ubeskedenhed, kendt for altid at overgå vores kunders forventninger med værdiskabende løsninger af absolut højeste kvalitet, leveret til tiden og til den aftalte pris.

CGI’s leveranceteams består af projektledere, service delivery managers, forretningskonsulenter, løsningsarkitekter, konsulenter med særlige kompetenceområder og udviklere i Danmark. Vi har desuden nearshore og offshore udviklings- og testteams i Letland, Indien og Filippinerne.

Dit kommende job

Som test manager består din dagligdag i høj grad af planlægning og opfølgning på testaktiviteter ved vores D365 kunder. Du agerer tovholder under testfaserne og sikrer rapportering og fremdrift af testene, ligesom du planlægger og dokumenterer funktionalitets- og systemtest i samarbejde med de øvrige aktører - både interne og eksterne.

Du har både ansvaret for teststrategien, testkvaliteten, gennemførsel af funktionelle tests og performance test, udarbejdelse af test-rapporter samt support til vores konsulenter og kundens medarbejdere i forbindelse med gennemførsel af test. Du vil indgå i den daglige ledelse på både projekt og drift kunder og vil i tæt samarbejde med vores projektledere og service delivery managers – få ansvar for at sikre at kundens løsning er gennemtestet, at systemet kører stabilt og ikke mindst at testen er leveret til aftalt tid og at kvaliteten er i top.

Du bliver ansvarlig for, at

 • sikre at testaktiviteter og leverancer planlægges og afvikles i fuld synergi med øvrige aktiviteter og leverancer og med anvendelse af vores best practice metode
 • være med til at videreudvikle og optimere interne rutiner og metoder inden for gennemførsel af tests
 • udarbejde testplaner og designer tests, primært af funktionaliteten men også brugervenligheden
 • udføre funktionelle og nonfunktionelle tests af den foreløbige og færdige løsning, både internt og i samarbejde med kunden
 • udarbejde kvalitets- og sikkerhedsdokumenter i form af testprotokoller og rapporter
 • supportere og vidensdele med konsulenterne om ny funktionalitet på D365-platformen
 • opbygge automatiseret test via RSAT
 • sikre kvaliteten af test både på projekt og drift kunder på D365-platformen

Derfor vælger vi dig

Da vi arbejder i en travl projekt- og driftsorganisation med stor kundekontakt er det afgørende, at du bliver motiveret af at have flere opgaver i gang på samme tid. Vi ønsker os en ny kollega, som er åben, kommunikativ og kan holde hovedet koldt i pressede situationer, så kunderne føler sig trygge i samarbejdet med os.

Du er en udadvendt person, som lytter til og sætter dig ind i kundens behov på platformen. Du er god til at sikre at kvaliteten af vores leverancer lever op til kundens forventninger og sikre at vores kunder har en stabil platform. Du trives med at tage ansvar og være en vigtig bidragsyder i at udvikle de helt rigtige løsninger til vores kunder.

Dine faglige kvalifikationer

 • Det er en fordel, hvis du har et par års erfaring fra en lignende rolle
 • Dokumenterede kompetencer i test
 • Relevant videregående uddannelse
 • Erfaring med et near- eller offshore setup
 • Erfaringer med RSAT
 • Erfaring med Microsoft Dynamics 365 FO
 • Engelsk og dansk kundskaber

I CGI lægger vi vægt på åbenhed, faglig dygtighed og engagement. Derfor søger vi en kollega med integritet, personlighed og holdninger - og som har evnen til at kunne sige til og fra.

CGI: Ud over det sædvanlige

I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi lægger vægt på samarbejde og altid sætter "os" foran "mig." Vi står aldrig stille, men er altid i bevægelse for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af. Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram.

Vil du vide mere om stillingen?

Ring til Rene Mikkelsen på tlf. +45 29 48 08 30.

Arbejdssted: Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale.
Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende - send din ansøgning allerede i dag.

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 17. november 2020

Arbejdssted

Location Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup