DPO med erfaring fra feltet


Har du styr på opgaver, lovgivning, rammer og regler inden for persondatabeskyttelse og GDPR – og kan du rådgive om og overvåge den praktiske udførelse med organisatorisk sans og diplomati?

Kan du arbejde sammen med offentlige myndigheder, specialister, ledere og medarbejdere – og kan du selvstændigt fintænke og udarbejde anvisninger og indstillinger?

Har du lyst til i samarbejde med andre gode kræfter i organisation at videreudvikle en stor kommunes indsats på området?

Så er du måske Herning Kommunes nye databeskyttelsesrådgiver – DPO.
Vi er kommet langt siden vi for knap tre år ansatte vores første DPO, som nu har fået en ny, spændende stilling. Hele feltet omkring databeskyttelse, GDPR, risikostyring m.m. er i en rivende udvikling, og derfor søger vi en kollega, som forhåbentlig kan tilføre os nye ideer og viden. Vi har netop ansat en programleder for informationssikkerhed, og den nye DPO får sammen med vedkommende mulighed for at sætte præg på opgaverne, deres udførelse og fordeling.

De to stillinger er organisatorisk tilknyttet HR & Organisation i Direktionens Stab for at sikre, at vi samarbejder på tværs af fagligheder med henblik på at assistere de fire forvaltninger bedst muligt på området.

Vi søger en kollega, som har solid erfaring med området og meget gerne fra en offentlig virksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har sikkert en længerevarende uddannelse og viden om både de juridiske, IT-mæssige og organisatoriske udfordringer i jobbet.

Læs meget mere om opgaverne, stillingen og organisationen her.

Du er velkommen til at kontakte

Inge Warming, telefon 24 79 08 73, e-mail inge.warming@herning.dk. Inge er afdelingsleder for HR Jura og Tilsyn, hvor vores nye DPO vil blive ansat.

Ansøgningsfrist

9. december 2020 kl. 8.00.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket "'Søg jobbet her" nederst i opslaget. Samtaler gennemføres 16. december 2020.
Vi vil gerne byde vores nye kollega velkommen den 1. februar 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

Gem job

Herning Kommune
Publiceret: 17. november 2020

Arbejdssted

Location Herning