Leder Master Data


Vil du have ansvaret for master data i en af Danmarks største virksomheder?

Vil du være leder af et ambitiøst og fagligt stærkt master data team i DLG, som er blandt Danmarks største virksomheder og er ét af Europas største grovvareselskaber med aktiviteter i 18 lande og 6.000 medarbejdere. I DLG er vi igennem en transition hvor vi har øget fokus på de værdiskabende aktiviteter for vores kunder og vi er i juni 2020 flyttet ind i DLG’s helt nye kontordomicil i Fredericia.

Ambitiøs og forandringsparat leder, der er klar på næste skridt i karrieren

Vi søger en leder af master data teamet, som i dag består af 4 højt engagerede og dygtige master data specialister, der har ansvaret for vedligehold og udvikling af master data i SAP. Du har minimum 5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med Master Data Management (MDM) processer, MDM-systemer og værktøjer samt MDM governance eller lignende. Herudover formulerer du dig godt på både dansk og engelsk.

Som person er du selvstændig, udadvendt, kvalitetsbevidst og serviceminded. Du har fokus på god ledelse, udvikling af medarbejderne i teamet og formår at få master data fokus på dagsordenen i organisationen. Du stortrives i en stilling, der i høj grad bygger på et godt samarbejde med interessenter fra forretningen og på tværs af selskaber og landegrænser. Arbejdssted vil være på vores kontordomicil i Fredericia.

 Vi forventer desuden, at du:

  • Formår at balancere både de ledelsesmæssige og operationelle opgaver
  • Er robust og vedholdende
  • Har gode kommunikationsevner
  • Trives i et miljø, hvor dine forretningskollegaer har en anden faglig baggrund og er drevet af kommercielle forhold
  • Er analytisk, kvalitetsbevidst og i stand til at træffe forretningsorienterede beslutninger på basis af tilgængelige fakta

Selvstændig og udfordrende rolle i en international virksomhed

Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med ledelsesansvar, hvor du i høj grad kan være med til at præge udviklingen i DLG. Du vil være en del af et godt fagligt miljø sammen med de øvrige medarbejdere i Finans, IT-afdeling m.fl.

Som leder af master data teamet har du ansvaret for vedligehold og udvikling af master data i SAP. En naturlig del af opgaveporteføljen i afdelingen er derfor vedligeholdelse af Finans master data i SAP samt generel kvalitetssikring af materiale-, logistik- og prisdata i SAP. Herudover består dagligdagen i afdelingen af diverse ad hoc/projekt aktiviteter i samarbejdet med forretningen.

I DLG-koncernen arbejder vi hen imod en fælles master data struktur for flere selskaber på tværs af landegrænser så et af projekterne i afdelingen består bl.a. af harmonisering af master data mellem systemer. Som følge heraf arbejder vi også sideløbende med styrkelse af governance på master data, herunder opbygning af rapportering på generel master data kvalitet.

Desuden skal du sikre løbende effektivisering af afdelingens processer via diverse automatiseringsværktøjer, herunder VBA, SAP BOBJ, Winshuttle RPA for SAP samt øvrige RPA-værktøjer.

Kontaktperson:

Vil du vide mere om stillingen som leder af master data i DLG kan du kontakte Group Vice President Brian K. Mathiesen på 29 22 87 53. Ansøgningsfristen er d. 30. november 2020, og du kan forvente at høre fra os indenfor 2 uger efter ansøgningsfristen. 

DLG er en mangfoldig koncern, hvis medarbejdere forenes af fælles værdier om at være ambitiøse, troværdige og værdiskabende. Vi opfordrer derfor alle til at søge - uanset etnisk baggrund, køn, alder, handicap eller religion.

Gem job

DLG
Publiceret: 17. november 2020

Arbejdssted

Location Fredericia