Ildsjæl til leverance og ap­pli­ka­tions­drift i sundheds-it


Har du en professionel it-baggrund og lyst til at udvikle løsninger som kan leveres og driftes sikkert og stabilt med maksimal automatisering? Så er det dig vi står og mangler til vores team i Aarhus.

CGI leverer løsninger til det offentlige

I CGI Danmark er vi omkring 180 medarbejdere, fordelt på lokationer i Aarhus, Aalborg og Ballerup, som arbejder med og leverer løsninger til store, offentlige kunder.

Vi realiserer digitale løsninger til rigtig mange områder inden for sundhedssektoren. Målet er at levere moderne og stabile løsninger som gør det muligt for alle parter i sundhedssektoren at arbejde effektivt og sikkert med folkesundheden. Vi er tæt på vores kunder og kombinerer forretningsforståelse med informationsteknologi, og dermed skaber unikke it-baserede services.

Dit kommende job

Du vil primært komme til at arbejde med vores laboratorie system (BCC) som er det helt vitale produkt hvor lægernes ønsker til blodprøve analyser modtages og vi sikrer kommunikation til hospitalernes analysemaskiner, ligesom de svar maskinerne producerer, kommunikerer vi til de læger og instanser der skal have dem. Du vil altså komme helt tæt på et af de helt centrale områder i det danske sundhedsvæsen.

Du behøver ikke at have mange års erfaring, vi ser derimod gerne, at du har en bred profil der gerne vil arbejde med:

 • Leverancesikring af vores laboratorie-produkt
 • Etablering og leverance af tilslutning af nye laboratoriemaskiner
 • Den videre udvikling af BCC

Du kender de moderne teknologier til automatisering af leverance og driftsprocesser. Du har også en bred indsigt i de forskellige teknologier der anvendes på database, applikationsserver og klient så du kan drive løsning af problemer hos kunden og uddrage læring så det ikke sker igen.

Når vores kunder køber nye analysemaskiner til deres laboratorie er det vitalt at de hurtigt og sikkert kobles på vores produkt, så maskinen hurtigt skaber værdi for lægerne og dermed patienterne. Sådan en tilkobling er en disciplin der involverer programmering i et specialiseret sprog, tæt kommunikation med kunderne og sikker styring af leverancen, så rette opkoblingsversion leveres på rette sted.

Software bringer ingen værdi til nogen før den er leveret og driftes stabilt. De egenskaber ønsker vi at bygge ind i vores software. Målet er at vi kan levere vores og vores partneres software gennem automatiserede og testede processer, ideelt set uden nedetid for kunden. Vi ønsker også at vores software tilbyder services som kan sikre en proaktiv drift. Du er den person der kan bringe os videre af den vej.

Jobbet kræver en solid kompetence med udgangspunkt i softwareudvikling til større it-løsninger eller systemintegrationer og dokumenteret erfaring inden for leverance, drift og måske DevOps tankegangen.

Erfaring fra sundhedsdomænet vil blive vægtet positivt.

Du skal kunne arbejde i teams delt over flere geografiske lokationer, herunder udenlandske kollegaer i CGI. Du vil også skulle bidrage med IT-leverance og driftsarkitektur, teknisk rådgivning til kunden, samt deltage i mersalg af løsninger.

Det tilbyder vi

 • Spændende kunder og opgaver.
 • En organisation med høj faglighed og professionalisme.
 • Kompetence- og karriereudvikling.
 • En afdeling i rivende vækst.
 • Velordnede processer og rammer for arbejdet.
 • Et godt socialt miljø med sammenhold og respekt for hinanden.
 • Et team af dygtige og ambitiøse kolleger – godt sammenhold og en uformel omgangstone.
 • Fleksibilitet i forhold til planlægning af dit arbejdsliv.

Derfor vælger du jobbet:

Du vælger jobbet fordi, du finder det spændende at være ansvarlig for, at vores løsninger leveres til vores kunder. Du har lyst til at have en central og fremtrædende rolle i alle processer i forbindelse med etablering og forvaltning af it-løsninger. Du brænder for at vores kunder er glade for og trygge ved vores leverancer.

Det er et krav, at du kan kommunikere klart og professionelt på dansk og engelsk i både skrift og tale.

CGI: Ud over det sædvanlige

I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi lægger vægt på samarbejde og altid sætter "os" foran "mig." Vi står aldrig stille, men er altid i bevægelse for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af. Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram.

Har du spørgsmål så ring eller kontakt:

Poul Svendsen på tlf. +45 29237012.

Arbejdssted: Aarhus
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Løbende rekruttering

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 18. november 2020

Arbejdssted

Location Aarhus