Senior Network Engineer


Brænder du for at give den bedste kundeoplevelse? Trives du med kundekontakt i en sjov og udfordrende hverdag?

 • Så er du måske vores nye kollega i Network Operations teamet?

Sentia er en virksomhed i hastig vækst med mange spændende kunder og over 200 dygtige kolleger, og lige nu søger vi en Network Engineer til vores Network Operations team.

Du vil blive en del af hverdagens aktiviteter på vores eksisterende netværksinfrastruktur herunder implementering, drift og udbygning. Vi sætter en ære i vores leverancer, høj kvalitet og at gøre tingene rigtigt første gang.

Om jobbet

Da opgaverne typisk kommer fra vores kunder, vil dit arbejde være præget af stor kundekontakt. Det er derfor vigtigt for os, at du har det rigtige mindset i forhold til at yde god service og give vores kunder en god oplevelse.

Som Senior Network Engineer vil din dagligdag være præget af drift, vedligeholdelse og udbygning af såvel ny som eksisterende netværksinfrastruktur med opgaver som implementering, drift og udbygning. Dette foregår i tæt samarbejde med dine kolleger i Operations eller direkte sammen med vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

 • Kundesupport, sagsstyring samt opfølgning
 • Konfiguration og idriftsættelse af netværksløsninger
 • Vedligeholdelse og dokumentation af løsninger
 • Fejlsøgning, drift og opgradering af netværksløsninger

Det indgår i stillingen, at du deltager i vores vagtordning, som aflønnes gennem en separat ordning.

Din profil

 • Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund fra en Managed Service Provider, Enterprise e.l.
 • Min. 5 års erfaring med netværk, herunder drift, implementering og fejlsøgning af større netværk
 • Praktisk og teoretisk viden og erfaring på CCNP-niveau (eller højere) indenfor RS og/eller SEC sporet.
 • Kendskab til Cisco baserede netværk og produkter
 • Kendskab til Fortinet og/eller Juniper vil være en fordel

Om dig

Som person er du glad, udadvendt og omstillingsparat. Du trives med at arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et fælles team. Du tager ansvar, følger dine opgaver til dørs og yder gerne en ekstra indsats, når det er nødvendigt, og du tager initiativ i forhold til dine opgaver.

Du har evnen til at kommunikere både på teknikerniveau såvel som med slutbrugere, og du kommunikerer fejlfrit på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er en forudsætning, at du kan fremvise ren straffeattest af hensyn til compliance og vores kunder.

Vi tilbyder

Et spændende job i en international it-virksomhed med en flad struktur. Her har du mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar og dygtige, dedikerede kolleger.

 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier og Cloud netværk
 • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor din erfaring og input værdsættes
 • En spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil blive udfordret med tekniske opgaver
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling til gavn for Sentia, teamet og dig selv

Vi har en social medarbejderforening, kantineordning samt et arbejdsmiljø, hvor vi vægter både det sociale og professionelle aspekt. Du bliver en del af et team bestående af 5 personer som brænder for det, de leverer til vores kunder – og samtidig må det gerne være sjovt.

I Sentia værdsætter vi dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats. Vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende.

Lønnen vil afspejle dine kvalifikationer og baggrund.

Arbejdstider

Stillingen er en fuldtidsstilling, og dit primære arbejdssted vil være på vores kontor i enten Glostrup eller Odense. Arbejdstiden ligger i dagtimerne mellem 08:00 og 17:00 afhængig af dine daglige opgaver. Nogen rejseaktivitet må forventes.

Ansøgningsfrist og hvis du vil vide mere

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest d. 13. december 2020. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, kan du kontakte Network Operations Teamlead Michael Claus Hansen på tlf. +45 2052 9885.


Om virksomheden

Sentia Denmark, anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet, tilbyder managed samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi kontinuerlig europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Vi hjælper, som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer, med defineringen af cloud-strategier og guider dem gennem en succesfuld digitalisering, perfekt afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. Dette sikrer, at vores kunder udnytter den fulde værdi af cloud og skaber konkurrencefordele samt forretningsvækst.

Mere information kan findes her: www.sentia.dk og på LinkedIn.

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 19. november 2020

Arbejdssted

Location Glostrup eller Odense