Student Assistant til Business Gover­nan­ce

 • Er du systematisk og selvkørende?
 • Og har du en struktureret tilgang til administrative opgaver?

I Sentia Denmark er vi 200+ medarbejdere der lever og ånder for digitalisering, og vi tror på, at en gennemtænkt it-strategi er vejen til vores kunders vækst, en god samfundsansvarlig forretning og attraktive arbejdspladser. Sentias ambition er at være markedets førende ekspert, der rådgiver brancheledende virksomheder i Danmark og i Europa.

Til afdelingen for Business Governance søger vi en Student Assistant, som kan hjælpe med at supportere afdelingens processer. Afdelingen består af Compliance, Legal og Product Management og vi har brug for hjælp til mange af vores administrative opgaver. Du bliver en del af et dynamisk og dedikeret team med 5 dygtige og engagerede kolleger.

Om jobbet

Dine opgaver vil blive at supportere afdelingens processer, afdække forskellige problemstillinger, dokumenthåndtering, organisering samt administrativt arbejde, herunder indtastning i systemer, kommunikativt arbejde og dokumentation. Herudover diverse ad hoc-opgaver, der bringer dig rundt i hele virksomheden.

Derudover kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • Opdatering af produktinformation i salgssystemer
 • Organisering, opdatering og distribution af interne dokumenter
 • Koordinering og kvalitetskontrol på dokumentoversættelser
 • Sagsstyring og -håndtering

Om dig

Som person er du glad, udadvendt og selvstændig, og du arbejder fokuseret og ansvarsbevidst. Du har gode samarbejdsevner, er empatisk og kommunikativ, og leverer service på et højt niveau - også i en presset situation. Du trives i en travl hverdag i en virksomhed, der er i rivende udvikling og med mange forskellige opgaver.

Vi forventer at du:

 • Behersker dansk og engelsk på højt niveau både på skrift og i tale
 • Er god til at tage initiativ og hjælper, hvor der er behov for det
 • Trives med administrativt arbejde
 • Leverer god og professionel service
 • Er omstillingsparat og frisk på at lære nye ting

Vi tilbyder

Et spændende job i en international it-virksomhed med en flad struktur. Her har du mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar og dygtige, dedikerede kolleger.

Vi har en social medarbejderforening, kantineordning samt et arbejdsmiljø, hvor vi vægter både det sociale og professionelle aspekt. I Sentia værdsætter vi dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Arbejdssted og -tider

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i enten Herlev eller Aarhus, og vi forventer, at du kan arbejde ca. 10-15 timer om ugen. Vi tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder og ferie.

Er du vores nye kollega?

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest den 15. december 2020. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Manager, Business Governance Nikolaj Hommelgaard på mail nikolaj.hommelgaard@sentia.com eller telefon 6144 2220.

Vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, og vi opfordrer derfor alle uanset baggrund til at ansøge.
Vi glæder os til at høre fra dig.


Sentia Denmark er anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet. Sentia tilbyder managed- samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold i en hybridmodel. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi løbende europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer hjælper vi med at definere cloud-strategier og guider vores kunder til en succesfuld digitalisering, fuldstændig afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. På den måde kan vores kunder udnytte den fulde værdi af cloud ved at skabe konkurrencefordele samt vækst af forretningen.

Mere information kan findes her: www.sentia.dk og på LinkedIn.


Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 19. november 2020

Arbejdssted

Location Herlev eller Aarhus