IT-konsulent til SAP Access Control


Har du viden og erfaring inden for SAP-autorisationer og roller? Kender du til SAP GRC suiten, med hovedvægt på Access Control?
Lige nu søger vi en ny kollega til en tidsbegrænset stilling. Stillingen byder på 10 måneder med udfordrende og meget varierede arbejdsopgaver. Så har du lyst til at udvikle dine kvalifikationer, i samarbejde med et dygtigt og erfarent team?

Så skal du søge denne stilling!

Om os

Du bliver en del af DeMars afdelingen under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Vi varetager den løbende drift, udvikling og vedligeholdelse af hele Forsvarsministeriets SAP ERP system. Vi holder til i Hvidovre, og det er også herfra vi løser de fleste af vores opgaver, sammen med mange dygtige kollegaer fra resten af Koncern IT.

”Vi værdsætter, at vores medarbejdere er hele mennesker med et liv uden for kontoret, så her forventer vi ikke, at du arbejder 50 timer om ugen.” - fortæller din kommende chef.

Om stillingen

Du vil indgå i et team af kompetente kollegaer, der alle har stor erfaring med SAP-roller og autorisationer i Forsvarets ERP-løsning.

Du kommer både til at tage ansvar for:

  • den tekniske opsætning, tilpasning og fejlretning af eksisterende roller i SAP,
  • og udvikling, test og release af nye roller, primært på økonomiområdet.

Du vil løse disse opgaver i tæt samarbejde med kollegaer fra de specialiserede SAP-sektioner inden for økonomi, logistik og HR. Et godt samarbejde på tværs af forretningen, er essentielt i løsning, udvikling og fejlretning af roller og autorisationer inden for dit ansvarsområde.

Vi har travlt i afdelingen og er ved at overgå til nye systemer, derfor søger vi en kollega til perioden den 1. februar 2021 til den 31. december 2021. I denne periode får du en unik mulighed for at være en aktiv spiller i implementeringen og udrulning af SAP GRC Access Control. Du får også muligheden for at sætte dit præg på Forsvarets fremtidige autorisationskoncept, roller, governance og risikostyring i SAP.

Om dig

Du kommer med en solid viden og baggrund inden for SAP rolle- og autorisationsdomænet og har evnen til at opsætte roller, autorisationer m.v. i samarbejde med kollegaer, leverandører og forretningen.

  • Det er en fordel hvis du allerede kender SAP GRC 12.0, med særlig vægt på Access Control, dette er dog ikke et krav.
  • Som person er du god til at samarbejde med både specialister og forretningen og kollegaer med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.
  • Vi forestiller os at du har en kort eller mellemlang it-faglig uddannelse, men det er dine kompetencer og erfaringer vi lægger mest vægt på.

Da stillingen er tidsbegrænset, forventer vi at du med din erfaring og viden hurtigt kan bidrage til teamets opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er arbejdsgiverfinansieret pensionsordning knyttet til stillingen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Arbejdspladsen ligger i Hvidovre.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef Oluf Timo Dybdal Jensen.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Helena Kjær på mail FPS-BA-BS215@MIL.DK eller telefon 72 81 91 17.

Vi ser gerne at du kan starte i stillingen den 1. februar 2021 eller snarest muligt. Stillingen ønskes at være besat indtil den 31. december 2021.

Ansøgningsfristen er den 13. december 2020 og vi afholder samtaler løbende.

Send os din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet her” nederst på siden, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

Om Kapacitetsansvarlig Koncern IT

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Ca. 300 af FMI’s 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Hvidovre. Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) er en division under FMI, som driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver og udvikler KAKI koncernens SAP-applikation DeMars. KAKI forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for informatikområdet for hele koncernen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Gem job

Forsvarsministeriet
Publiceret: 19. november 2020

Arbejdssted

Location Hvidovre