IT-pro­jekt­le­der med erfaring fra den fi­nan­si­el­le sektor


Drømmer du om at deltage i udviklingen af nye IT-platforme og forretningsområder i SDC? I SDC kan du gøre brug af dine kompetencer som IT-projektleder til at spille en vigtig nøglerolle i projekter med udvikling af IT til understøttelse af nye bankservices.

Bliv del af et professionelt projektlederfælleskab

Vi søger en IT-projektleder til vores team af projektledere, der har erfaring med at lede og styre IT-projekter. Når du bliver ansat hos os i SDC, bliver du en del af et dynamisk miljø, baseret på tillid og åbenhed, og hvor du kan dele din viden med mere end 40 projektledere. Vi er organiseret i en matrix organisation og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på forskellige projekter i SDC’s organisation. Som projektleder hos os, får du stor indflydelse på dine projekter og kan samtidig sparre med dine kollegaer i projektlederafdelingen.

Central rolle i IT-udvikling af IT-systemer til mere end 120 banker

Som IT-projektleder vil du arbejde tæt sammen med projektejere. Du kommer til at stå for planlægning, scoping og styring af softwareudviklingsprojekter. Du varetager interessenthåndtering i SDC og over for kunder og arbejder tæt sammen med projektejer, arkitekt og forretningskonsulenter, som varetager den faglige del af projektet. Hermed står du også for den daglige ledelse af projektteamet.

Bidrage til agile rejse i SDC

Som projektleder i SDC får du muligheden for at bidrage til den agile ’rejse’ vi er på. Vi tester ny agil metode i et antal pilotprojekter. Derudover er vi i gang med at udvikle en ny agil projektmodel, hvor du får mulighed for at bidrage til udvikling og implementering.

Din profil: IT-projektleder med erfaring fra den finansielle sektor

 • Du har 3-5 års erfaring med projektledelse af IT-udvikling og en succesfuld historik med at levere projekter på budget, tid og scope.
 • Du har erfaring fra den finansielle sektor med IT-udviklingsprojekter, der involverer Front, Middle eller Backoffice områder.
 • Du har en relevant bachelor eller master grad.
 • Du taler engelsk på et professionelt niveau og du kan også forstå svensk og norsk.
 • Du har en IPMA, PMP eller tilsvarende certificering inden for projektledelse.

Dine ansvarsområder: Du får i rollen som projektleder ansvar for:

 • Projektplanlægning og projektopfølgning
 • Scope og ændringsstyring
 • Projektbudget og ressourcestyring
 • Risiko og issue håndtering
 • Projektrapportering
 • Projekt teamledelse
 • Håndtering af projektets interessenter

I sagens natur, har du stærke kommunikative kompetencer og samarbejdsevner samt et analytisk mindset. Du er en udpræget teamspiller, og altid er du proaktiv og tager ansvar og nyder en omskiftelig arbejdsdag. Du ser helt sikkert en glæde i at lære nyt og fremstår serviceminded overfor både kollegaer og kunder.

Når du arbejder hos os, får du glimrende og fleksible vilkår inklusive pension samt sundheds- og tandforsikring. I tillæg til de 5-ugers ferie får du en ekstra 6. ferieuge, og 5 ekstra fridage, samt ekstra ferietillæg.

Ansøgning og kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Team Lead Christian Lauridsen på +45 29 25 52 41. Vi ser frem til at modtage en kort motiveret ansøgning og CV.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 7. december 2020.

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 20. november 2020

Arbejdssted

Location Ballerup