Erfaren app-udvikler

- der kan udvikle forretningskritiske apps til både iOS og Android

 

Brænder du for app-udvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med højt fagligt niveau gode kollegaer, flad organisation og familievenlige rammer?

Til vores kontor i Aarhus søger vi en fuldtids app-udvikler der er interesseret i at arbejde med både iOS og Android. Du bliver en del af vores voksende app-team der i dag tæller to fuldtidsudviklere med en ambition om at vokse med en fuldtids ansat mere samt en praktikant i det kommende år.

Vores app-team arbejder sammen med vores øvrige hus der består af branchens dygtigste backend-udviklere, user experience-konsulenter, digitale designere og projektledere.

Til fælles har vi at vi alle arbejder mod at skabe danmarks bedste ehandelsløsninger til nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder. Vores kunder tæller bla. Molslinjen, Brødrene Dahl, Coop og Søstrene Grene.

App-udvikling hos os

Vores apps er alle forretningskritiske og indeholder alle sammen elementer fra ehandel. Det er derfor vigtigt at vores kodekvalitet altid er høj, da vores apps er meget kritiske for vores kunders forretning. Herudover er vores apps som ofte integreret med andre systemer og der er en del samarbejde med vores webteams.

Det er vigtigt for os at have meget sparring med hinanden på tværs af vores kunder så vi kan lære af hinanden og hele tiden udvikle os fagligt. Vi udvikler primært vores apps serielt, så den samme udvikler arbejder på både Android og iOS versionen. 

Vi forventer, at du:

  • Er en erfaren udvikler på både iOS (Swift) og Android (Kotlin)
  • Har erfaring med begge sprog eller lysten og viljen til at lære det af dem du ikke er så stærk i 
  • Er motiveret for at blive en del af og lære af et team af erfarne og lidenskabelige udviklere til iOS og Android 
  • Har forståelse for webintegrationer
  • Er interesseret i design patterns og god kodestruktur
  • Sparrer med kollegaer - og rækker ud når du har udfordringer
  • Kører opgaven helt i mål - fra afklaring til test og deploy
  • Kan håndtere kundedialog og afklare opgaver med vores kunder i samarbejde med UX

Om Vertica

Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 100 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest ambitiøse virksomheder i Danmark inden for e-handel, digital forretning og integration – herunder COOP, Bolia.com, Søstrene Grene, Brødrene Dahl, Hørkram og Louis Poulsen.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Du bliver del af et ungt og dynamisk miljø med fagligt højt kvalificerede og engagerede kolleger.

Søg stillingen

Du er velkommen til at ringe til Anna Katrine Matthiesen på telefon +45 22 17 21 34, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgninger behandles løbende.

Send os din ansøgning og dit CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Gem job

Vertica A/S
Publiceret: 22. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus