Sha­rePo­int Online spe­ci­a­list med flair for kun­de­kon­takt søges


Vores ITSM-løsning er bygget op omkring Sharepoint Online og Microsoft 365 teknologistakken. Vi har stor success med at sælge løsningen til kunder over hele verden og søger derfor 2 Sharepoint Online-specialister gerne med erfaring i ITSM og ITIL.

De primære arbejdsopgaver vil være implementering og tilpasning af ITSM360-løsningen samt rådgivning omkring optimering/effektivisering/automatisering af processer. Sekundært vil din viden og erfaring indgå i forbindelse med vores løsnings fortsatte udvikling, så vi sikrer kontinuerlig relevans for vores kunder og konkurrencemæssige fordele.

Dine arbejdsopgaver

  • Implementering og tilpasning af løsningen i praksis
  • Udarbejdelse og design af ITSM-processer på højt niveau
  • Undervisning af vores kunder, som tilsikrer optimal udnyttelse løsningen
  • Pre-sales opgaver i samarbejde med vores partnere

Vores kriterier

Du har en uddannelse som eksempelvis datalog, ingeniør, datatekniker eller tilsvarende. Du har stor erfaring med Sharepoint Online og du brænder for de muligheder som kan skabes med Microsoft 365, SharePoint, Teams, Power platformen og Azure services inden for AI, BOT’s m.m.

Du arbejder selvstændigt, du er åben og udadvendt og du trives i et internationalt miljø.

Du er analytisk og processorienteret, du evner at sætte dig ind i en holistisk sammenhæng, men kan samtidig arbejde detaljeret.

Du skal være drevet af en iver for at tilegne dig ny viden inden for ITSM og Microsofts cloud-teknologier, og skal kunne perspektivere dem i forhold til kundens kontekst.

Vi tilbyder

Arbejdsglæde er afgørende for os. Vi giver plads, store faglige muligheder i et uformelt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer. Vi har en flad ledelsesstruktur med højt til loftet og lægger vægt på en sund balance mellem arbejde og fritid. Der gives løn/pension i forhold til kvalifikationer.

Din arbejdsplads

ITSM Company er en udpræget start-up virksomhed. Vi er Microsoft Partner med stort fokus på ITSM. Med hovedkontor i Lyngby og datterselskaber i Litauen og Indien har vi, på få år, skabt stærke internationale resultater med vores egenudviklede ITSM360-løsning.

Du er velkommen til at kontakte Hans Thonke på tlf. +45 22 67 22 87 eller e-mail hth@cloudmission.net for yderligere information.

Gem job

Cloud Mission ApS
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location Lyngby