Dygtig C# / .Net softwa­re­ud­vik­ler

- til core udvikling af Cloud baserede automatiseringsløsninger


Vores kunde Danelec Marine har travlt og vil gerne udvide teamet til udvikling af DanelecConnect produktet med en dygtig og erfaren C#/.Net softwareudvikler.

Virksomhedens nye tekniske succes og flagskib DanelecConnect er baseret på det store behov for at få kommunikeret med skibe fra land, herunder at sende de massive mængder af data, som Danelec Marines VDR optager (Voyage Data Recorder, dvs. 'blackbox til skibe' som er Danelec Marines hovedprodukt). Denne webløsning er allerede installeret hos en del nøglekunder world-wide, og produktet skal skaleres til at servicere en bredere og større kundegruppe.

Dine opgaver vil være at udvikle nye features og services til disse DanelecConnect Cloud-baserede (Azure) løsninger sammen med et mindre team på kontoret i Birkerød samt i Rumænien. Nyudvikling sker i .Net Core. Du vil ligeledes få tværfaglig sparring med øvrige softwareudviklere for virksomhedens andre produkter Voyage Data Recorder og ECDIS.

Hos Danelec Marine arbejdes med GIT, Jenkins, VS2019, Azure (IOT HUB, Web Apps, Functions, Table storage, Blob storage osv.), REST/JSON API’er, Jira, BitBucket o.lign.

Du skal være med til at udvikle videre på deres DanelecConnect services. Det drejer sig om mange forskellige opgaver - med fokus på Cloud implementeringer.

Eksempler er:

  • Nye API’ere 
  • Storage modeller/systemer
  • Reatime data 
  • IP Video
  • Dataoptagelser
  • Nye kommunikationsprotokoller
  • Configuration UI (til internt brug)
  • Operationelle API’er
  • Efterbehandling af data.

Du kommer også til at være med til at opbygge deres Web/Cloud udviklingsafdeling, med værktøjer og processer.

Hos Danelec Marine arbejder de agilt i deres R&D afdeling, hvad enten det drejer sig om Kanban eller tilpasset Scrum.

Hvilke kvalifikationer har du?

Vi forventer, at du har en god ballast som softwareingeniør eller lign. og har en del års C#/.Net softwareudvikler erfaring og har måske stiftet bekendtskab med .Net Core. Ligeledes har du erfaring med Azure. Du kender til cybersecurity og pen-testing principper.

Du arbejder selvstændigt, grundigt og struktureret med stor ansvarsbevidsthed. Desuden er du en teamplayer, som deltager aktivt og konstruktivt i et samarebjde og er samtidigt god til at arbejde selvstændigt. Du er nysgerrig og har stor interesse for nye teknologiområder og vedligeholder konstant din viden.

Danelec Marine tilbyder

En spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø med meget kompetente kollegaer. Idet Danelec Marine har stor succes med sine produkter worldwide, har de en sund økonomi og de nyder stor respekt inden for deres niche i marinebranchen. Du får stor lydhørhed over for dine idéer, og virkelig gode muligheder for at præge og styrke dette meget vigtige produktområde hos Danelec Marine.

Her er en uformel omgangstone, og kulturen er præget af professional faglighed, et fleksibelt arbejdsmiljø og høj grad af selvstændighed for alle.

Om virksomheden

Vores kunde Danelec Marine A/S er en globalt orienteret teknologivirksomhed med primært produkter til maritime formål. Virksomheden er beliggende i Birkerød og beskæftiger p.t. 30 medarbejdere samt 16 medarbejdere i Kina, Singapore, Rusland, Polen og Rumænien. Det er netop i 2020 sket en spændende udvikling for væksten i Danelec Marine; nemlig at den nordeuropæiske investeringsfond Verdane har investeret kraftigt  i virksomheden.

For yderligere information, se www.danelec-marine.com.

Interesseret? 

Vi i Bloom ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer snarest muligt, idet vi vurderer ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl hos Bloom via mail sj@bloom.dk eller telefon +45 2086 0865.

Gem job

Bloom
Publiceret: 25. december 2020

Arbejdssted

Location Birkerød