Erfaren SCRUM Master til fremad­stormen­de IT-virk­som­hed

Ønsker du at sætte kursen og facilitere de agile arbejdsprocesser hos en IT-virksomhed i rivende udvikling?

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, barer, detailbutikker og mange af sommerens store festivaller og events. Vi søger en SCRUM Master, som vil med på vores rejse og videreudvikle vores arbejdsgange og produkter, som har gjort os til en af de førende spillere i branchen. Vi søger dig, som kan udfordre os på alt det, vi troede, vi vidste om agile arbejdsmetoder og som er motiveret for at implementere sine ideer.

”Udviklingsafdelingen arbejder med en meget kompleks betalingssystemplatform, inden for et område, hvor vi er firstmovers. Vi er dygtige og ambitiøse og står overfor en spændende agil rejse, hvor du kan se frem til mange udfordringer med stor mulighed for faglig og personlig udvikling,” Udviklingschef Trine Merete Hagemann.

Få en central rolle i udviklingen af en nøgleafdeling

Som SCRUM Master hos OnlinePOS bliver din fornemste opgave at implementere og facilitere de agile SCRUM-principper i en kompetent udviklingsafdeling på 12 medarbejdere. Dertil kommer opgaver inden for planlægning og håndtering af opgaver ift. Release Management og kvalitetssikring. Vi søger en medarbejder med SCRUM-værktøjskassen i orden og som samtidig forstår hvornår der er behov for pragmatiske løsninger. Forventer du at træde ind i en afdeling, hvor SCRUM er en fuldt etableret del af arbejdsdagen, så er dette ikke stillingen for dig. Motiveres du derimod af muligheden for at sætte din egen dagorden og indfri afdelingens enorme potentiale, så er det lige netop dig, vi søger. Vi søger en SCRUM Master, som med fuld opbakning fra hele organisationen, kan videreudvikle vores agile arbejdsprocesser. Vi søger dig, som kan motivere og udvikle teams og kollegaer – Eller som faktisk slet ikke kan lade være.

Faglige kvalifikationer:

 • Du er certificeret SCRUM Master med mere end 5 års erfaring med SCRUM, som agil udviklingsmetode.
 • Du er teknisk stærk og har erfaring med: PHP, MySQL, Javascript, C#
 • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk, skriftligt som mundtligt
 • Du har erfaring med Release Management og kvalitetssikring, herunder dokumentation samt planlægning og udførsel af test
 • Du er uddannet datalog eller lignende

Din profil:

 • Du er en stærk kommunikator og facilitator
 • Du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver
 • Du er disciplineret og har styr på detaljerne
 • Du formår at facilitere diskussioner og samtidig sikre, at arbejdet udføres
 • Du trives i et travlt og uformelt arbejdsmiljø
 • Du trives og er god i samarbejde med mennesker, særligt udviklingsteams og Product Owner

Vi tilbyder dig:

Du træder ind i en ung, dynamisk virksomhed med 45 engagerede kollegaer, hvoraf 38 er placeret i Randers, 6 i København og 1 i Norge. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi arbejder tæt sammen, så vi hele tiden bliver bedre. Vi vægter det sociale højt og afholder mange arrangementer uden for kontoret.

 • Et fælleskab udover det sædvanlige, hvor det sociale er i højsæde. Det vil du opdage allerede på din første dag, hvor vi står klar med en varm velkomst
 • Muligheden for at arbejde med nye og innovative løsninger. Hos os er der altid gang i nye spændende projekter
 • En arbejdsplads hvor din læring aldrig stopper. Vi kan altid blive bedre, og derfor stræber vi altid efter at lære noget nyt. Har du et ønske om at komme på kursus, som giver værdi for dig og virksomheden, så er vi meget lydhør
 • Løn efter kvalifikationer, herunder pensionsordning samt sundhedssikring

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.onlinepos.dk For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til HR-Ansvarlig Pelle Højberg på +45 71 74 28 40 eller Udviklingschef Trine Merete Hagemann på +45 71 74 99 06.

Du vil referere til vores Udviklingschef Trine Merete Hagemann.

Du bedes sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

OnlinePOS
Publiceret: 31. december 2020

Arbejdssted

Location Randers