BI-konsulent (Back-end BI Lead)

Vil du være med til at implementere fremtidens BI-landskab på Aalborg Universitet? Forstår du hvad der skal til back-end for at kunne levere solid data front-end? Kan du veksle mellem at arbejde med teknikken og forretningen? Så er det dig, vi mangler!

AAU søger en Back-end BI Lead til universitetets BI-team.

Du får ansvaret for

  • At sikre overordnet styring af drift og udvikling i EDW
  • At sikre best practice arkitektur og processer i EDW
  • At implementere nye datakilder i EDW
  • At sikkerhed lever op til standard på området

Fremtidige opgaver er bl.a. integration til ny ERP Oracle Cloud, etablering af nyt front-end værktøj på EDW, integration og modellering fra nye interne og eksterne datakilder og evt. etablering af machine learning på EDW.

Vi forventer

  • At du har erfaring med datamodellering i stjerneskemaer, dimensions- og fact-tabeller og kan sikre best practice brug og drift gennem arkitekturer og processer. Du forstår målet med at være datadrevet og ønsker at bidrage til dette ved at påvirke forretningen gennem din kommunikation.
  • Du har stort kendskab til SQL programmering, SSIS, MDS og Microsoft SQL Server v. og kan gøre brug af teknologierne til at virkeliggøre AAU’s vision.
  • Din tilgang er forretningsorienteret og pragmatisk. Du kender til agile metoder og trives i brugen af dem. Du nedbryder barrierer med din energiske og udadvendte tilgang.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et team på 5 personer, som varetager drift og udvikling af AAU’s BI-platform fra kilde til front-end rapportering. Vi bruger pt. Microsoft SQL server, QlikView, samt NPrinting.

Teamet består af en kombination af udviklere og analytikere, som samarbejder og sparrer om både drift og udvikling. Vi arbejder løbende med at udvikle vores processer og vores tilgang er baseret på ansvar og inddragelse i beslutningsprocesserne.

Initiativ og gode idéer er velkomne og du kan i vid udstrækning få lov til at løbe med bolden, så længe du holder fokus på at løse forretningens ønsker og behov.

BI-teamet er en del af AAU’s økonomiafdeling hvor omgangstonen er uformel, der er fleksible arbejdstider og gode muligheder for at skabe balance mellem arbejds- og familieliv.

Stillingen er fuldtid 37 timer og arbejdsstedet er Fredrik Bajers Vej 7K, Aalborg Øst.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ØA-supportchef Lisa Thordal Lavrsen på telefon 99409521 eller mail litl@adm.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i Staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "Søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 10. januar 2021

 

Gem job

Aalborg Universitet
Publiceret: 16. december 2020

Arbejdssted

Location Aalborg Øst