Business De­ve­l­op­ment Manager – Microsoft Dynamics 365


It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Vi vækster, og du får nu en unik mulighed for at søge en spændende nyoprettet stilling hos Tech Data som Business Development Manager inden for Microsoft Dynamics 365. Brænder du for at arbejde med Microsoft Dynamics 365, er kommerciel og vil være en del af en organisation på en spændende digital rejse? Så har vi jobbet til dig.

Klaus Gregersen, Commercial Lead Dynamics 365, Tech Data Europe fortæller om jobbet:

Du kommer til at gøre en en forskel for danske virksomheder og forhandlere, og du vil samtidig blive en del af det førende Dynamics 365-team i Europa. Vi hjælper virksomheder og forhandere med at transformere deres forretningssystemer til de nyeste ERP- og CRM-apps i skyen.”

Jobbet

Som Business Development Manager med fokus på Microsoft Dynamics 365 vil du blive ekspert og go-to-person inden for Microsoft Dynamics 365. Der er to primære fokusområder, du vil få ansvaret for:

  • Forretningsudvikling over for klassiske Microsoft Dynamics-partnere, der skal hjælpes i skyen
  • Forretningsudvikling overfor Office 365-partnere i samarbejde med eksterne leverancepartnere

Du bliver en del af et kommercielt team på 10 personer med hvert deres ekspertiseområde og kompetencer kontrueret og motiveret til at støtte op om fælles definerede Go To Market-aktiviteter. Du vil referere til den danske Sales Manager for Cloud & Software og vil samarbejde tæt med et stort nordisk solution-team på ca. 40 personer fordelt på License desk, Solution Experts, Solution Architects og Strategic Vendor Mangers. Stillingen er en fuldtidsstilling i Birkerød.

Du vil få god støtte af Tech Datas EMEA Dynamics 365 Center of Excellence under dansk ledelse.

Ansvarsområder:

  • Salgsspecialist og kommerciel Subject Matter Expert inden for Microsoft Dynamics 365
  • Udarbejde og gennemføre strategiske partnerplaner med udgangspunkt i at identificere og imødekomme slutkundebehov
  • Koordinering af kurser, seminarer og træning i samarbejde med Tech Data Academy
  • Udbrede generel viden og forståelse for Microsoft Dynamics 365 blandt kolleger
  • Udvikle og vedligeholde viden og markedsforståelse i forhold til kundebehov og teknologisk udvikling
  • Forretningspartner til Microsoft’s kommercielle kompetencer indenfor Microsoft Dynamics 365

Din profil                                                                                                                         

Du har solid erfaring med digital transformation samt gerne arbejdet med salg af Microsoft Dynamics 365-baserede løsninger. Generelt kendskab til det danske ERP-marked er en fordel. Du er samtidig en teamplayer, der finder stor tilfredsstillelse i at vinde sammen med andre og drives af at opbygge et nyt forretningsområde.

Hvad kan vi tilbyde?

En spændende stilling med stor grad af frihed og ansvar, hvor du får mulighed for i høj grad selv at præge din egen hverdag samt bidrage til den digitale forandringsproces, vi er i gang med. Sparring og videndeling er i højsædet, og du vil få god støtte fra teamet. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs i hele Norden samt globalt.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket og senest den 20. december. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi modtager udelukkende ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Cloud & Software Commercial Director Martin Chrois på martin.chrois@techdata.com.


Om Tech Data

Tech Data er en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Virksomhedens avancerede logistikkapacitet og tillægstjenester muliggør det for 120.000 forhandlere i mere end 100 lande, effektivt og omkostningseffektivt at støtte de forskellige slutkunders teknologiske behov. Besøg www.techdata.com for mere information.

Tech Data Denmark er en del af den internationale Tech Data Group med aktiviteter i USA, Latinamerika og Europa. Tech Data, Advanced Solutions er ubetinget den største Enterprise distributør på verdensplan. Vi er repræsenteret i alle fire lande i Norden med centralt varelager på 26.000 m² og konfigcenter på 900 m² i Jordbro syd for Stockholm og med salgskontorer i landene. Det nordiske selskab har i dag 600 ansatte. Hver måned betjener vi mere end 7.000 aktive kunder og håndterer dagligt 8.000 transaktioner fordelt på mere end 35.000 varer i hele Norden.

Vores danske kontorer ligger i Birkerød og i Aalborg, og vores nordiske hovedkontor ligger ved Stockholm, Sverige.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 30. november 2020

Arbejdssted

Location Birkerød