Frontend-udvikler til DMI’s Ap­pli­ka­tions­team


Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst frontend-udvikler, som synes, det lyder spændende at være med til at præsentere vejr-informationer? Giver det dig et lille kick at vide at de webløsninger, du udvikler sammen med dine kollegaer, er samfundskritiske og at webløsningerne er vigtige for - og bliver brugt af - et meget stort antal brugere? Så vil denne ledige stilling som frontend-udvikler være noget for dig.

Dit nye job

Du bliver en del af IT-Applikationsteamet, hvor arbejdet er rettet mod analyse, design og udvikling af applikationer, services og diverse webportaler, som præsenterer de meteorologiske data til borgerne i Rigsfællesskabet eller til en række beredskaber og kunder med særlige behov for vejrinformationer. F.eks. udvikler vi og vedligeholder dmi.dk, en af Danmarks mest besøgte hjemmesider samt webportaler, der anvendes inden for offshore, klimatilpasning og af piloter fra 7 lande inden for den civile luftfart.

Du kommer til at arbejde med disse opgaver:

 • Videreudvikle på det eksisterende frontend-system af dmi.dk og andre eksisterende webapplikationer
 • Designe og udvikle nye frontend-applikationer
 • Arbejde med udviklingen af frontend-applikationer i teams
 • Løse opgaver i en kodebase, som spænder over JavaScript, OpenLayers, Typo3 extensions, React, mm
 • Udføre mindre opgaver i vores CMS Typo3 i samarbejde med dmi.dk’s redaktionelle medarbejdere
 • Test og dokumentation af din løsning.

Hvem er du?

Du har erfaring indenfor frontend-udvikling og synes det lyder spændende at være med til at løse DMI’s samfundskritiske opgave med at lave robuste webløsninger, der præsenterer vejrinformationer på DMI’s forskellige webportaler 24/7.

Vi forventer, at du:

 • Har relevant mellemlang eller længerevarende IT-uddannelse, f.eks. datamatiker, datalog, ingeniør, cand.it
 • Har ekspertise indenfor frontend-udvikling
 • Har kendskab til React og/eller andre moderne JavaScript biblioteker
 • Har kendskab til Typo3 eller andet CMS
 • Har vilje til godt samarbejde, deriblandt til dmi.dk’s redaktionelle medarbejdere
 • Er ambitiøs og leverer solide løsninger, der skal virke 24/7.

Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Det er derfor vigtigt, at du har en positiv, opsøgende og udadvendt indstilling, hvor du viser gode samarbejdsevner og fører en konstruktiv dialog. Du kan både arbejde individuelt og samtidig være en team-player, der gerne gør en ekstra indsats for holdet.  Du har en naturlig lyst og nysgerrighed til at holde dig opdateret med de nyeste teknologier og tilegne dig praktisk viden om dem. Lige nu er vi i gang med at implementere Continuous integration med GIT og Docker/Kubernetes, så hvis du også har kendskab til disse teknologier, er det en fordel.

Hvem er vi?

DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder, til de vildeste IT-løsninger, inkl. en supercomputer placeret på Island. DMI spænder bredt og har en lang IT historik. Vi er ca. 70 engagerede it-medarbejdere, som konstant udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre IT-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over; f.eks. med klimaforskelle - der forandrer verden fra dag til dag - er det vigtigt, at teknologien følger med. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer. Stillingen er fastansættelse på 37 timer pr. arbejdsuge og til besættelse snarest muligt. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner

Yderligere oplysninger kan fås hos daglig leder af IT Applikationer, Anne Marie Munk Jørgensen på tlf. 2964 1714 eller på mail ammj@dmi.dk.

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning CV, eksamensbevis og evt. andre relevante bilag, så vi har den senest lørdag 2. januar 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 1 2021. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg jobbet online", og følge instruktionerne.


Gem job

Danmarks Meteorologiske Institut
Publiceret: 30. december 2020

Arbejdssted

Location København