Konsulent, Te­ch­no­lo­gy Risk,

EY’s Technology Risk-enhed er i vækst, og vi søger derfor nyuddannede profiler, som vil arbejde med Proces-revision / IT-risikostyring / IT-revision hos EY Consulting.

Jobbet

Vi søger dig, som er interesseret i at arbejde med projekter inden for en lang række IT-relaterede processer. Heriblandt IT-risikostyring og styring og kontrol af IT, hvor vi hjælper vores kunder med at håndtere IT-risici samt vejleder dem i etablerede IT-kontroller. Dertil arbejder vi med opgaver, der relaterer sig til revision og intern revision i IT-miljøer samt revision af generelle IT-kontroller. Vi vurderer her kundernes risiko og etablerede kontrolmiljø for kritiske forretningssystemer i komplekse miljøer. EU-persondataforordningen er også iblandt de projekter vi sidder med i det daglige, hvor vi hjælper vores kunder med design af kontroller for behandling af persondata, eller hvor vi laver en revisionserklæring om de kontroller, der er implementeret til beskyttelse af persondata. Vores kontaktpersoner hos kunderne er ofte IT-ansvarlige, CFO, CIO eller CISO. Der er aldrig to dage som er ens og din faglige udvikling vil være høj.

Du vil blive en vigtig brik i udviklingen af afdelingen, og udviklingsmulighederne er mange. Technology Risk er en velfungerende afdeling med et godt arbejdsmiljø, høj medarbejdertilfredshed og lav medarbejderudskiftning.

Dine ansvarsområder

Du vil arbejde med diverse IT-relaterede projekter fra vores kontor i København. Dine arbejdsopgaver vil være varierende, og de løses i teams med dygtige kolleger i et stærkt socialt miljø. 

Succeskriterier

 • Du er løsningsorienteret og analytisk
 • Du demonstrerer integritet, respekt og samarbejde
 • Du har energi, entusiasme og modet til at gå forrest

Dine vigtigste kvalifikationer

 • Du har en kandidatgrad i revision, økonomi, informationsteknologi eller anden relevant uddannelse på kandidatniveau
 • Du er struktureret og har stor gennemføringsevne
 • Du er udadvendt og har gode sproglige evner på både dansk og engelsk
 • Du har interesse og flair for IT og forretningsprocesser

Ideelt set forestiller vi os også

 • At du har erfaring inden for IT-drift, revision eller IT-drift / IT-governance, og du ønsker at arbejde videre med processer og rådgivning
 • At du står i begyndelsen af din karriere og ønsker en varieret og selvstændig arbejdsdag, som kræver engagement, ansvar og initiativ 
 • At du ønsker en udfordrende hverdag med høj grad af mulighed for udvikling af kompetencer og en særlig interesse i at arbejde på tværs af teams
 • At du ønsker at arbejde i et ledende miljø med engagerede teams og høj faglig kompetence
 • At du har kendskab til anerkendte internationale standarder som ISO27001, CobIT og ITIL.

Det vi søger

Vi søger dig, der er analytisk, struktureret, og som kan lide at arbejde med mennesker og processer. Du behøver ikke at have en teknisk baggrund for at arbejde i Technology Risk. Vi søger nyuddannede, som har interesse for IT og den rolle, IT spiller i forretningsprocesser og/eller personer med mere teknisk baggrund, som kan tænke sig at arbejde med kontrol af IT-systemer.

At arbejde hos EY

Vi er højt kvalificerede inden for vores respektive områder og har en høj faglig standard. Tonen er uformel og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet og på fællesskab, og hvor faglig udvikling er i centrum.

Om EY

EY er en af verdens førende firmaer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning. Vi hjælper virksomheder, organisationer og offentlige institutioner over hele verden. Vi tilbyder vores medarbejdere alsidige karrieremuligheder og en stejl læringskurve, og vi tror på, at mangfoldighed gør os stærkere. Building a better working world er EY’s globale purpose og et fundament og en drivkraft i alt, hvad vi gør – for vores kunder, medarbejdere og omverdenen. Du kan være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk ved at levere services af højeste kvalitet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu

Har du det, vi leder efter og har du lyst til at blive vores nye kollega, vil vi gerne høre fra dig. For at komme i betragtning til stillingen, skal du sende os dit CV og en kopi af dit seneste karakterudskrift. Udvalgte kandidater vil, før en eventuel personlig samtale, få tilsendt tre spørgsmål, der giver mulighed for at uddybe motivationen for at søge stillingen, som besvares på video og skrift. Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Associate Partner Nils B Christiansen på +45 2529 3853 eller Senior Manager Andreas Uldahl på +45 5158 2915. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Gem job

Ernst & Young P/S
Publiceret: 1. december 2020

Arbejdssted

Location København