Få et sjovt og spændende job som senior softwa­re­ud­vik­ler eller arkitekt


Dygtige og søde softwareudviklere søger kollega!

Få et sjovt og spændende arbejde som senior softwareudvikler eller arkitekt hos en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser - Mjølner Informatics.

Få udviklet din faglighed ved at bygge forretningsskabende IT-løsninger hos Mjølner Informatics. Bring IT i anvendelse i et dynamisk software- og designhus med en høj faglighed og en række markedsførende kunder.  

Mjølner Informatics er et dansk software- og designhus med 100 ansatte. Vi leverer forretningsskabende IT-løsninger til en lang række kunder såsom Vestas, Stofa og LEGO på alt fra pc, web og mobil til IoT og indlejrede platforme.

Vi er i rivende udvikling med spændende kunder, og derfor har vi brug for endnu flere dygtige og søde kollegaer.

Konkret søger vi senior softwareudviklere og softwarearkitekter med en høj faglig profil inden for primært .NET og/eller Java.

Din Mjølner-hverdag 

Som softwareudvikler eller arkitekt i Mjølner vil du få en spændende, omskiftelig hverdag med faglige udfordringer gennem skiftende projekter. Projekterne har en varighed af 3-12 måneder og udføres i teams af 3-10 kollegaer der dækker faglighederne projektledelse, UX, grafik, arkitekt, backend og frontend. Opgaverne spænder bredt med mange domæner, kunder, platforme og sprog, og du vil derigennem kunne udvikle din faglighed i mange forskellige retninger.

Som Mjølner-medarbejder tilrettelægger du selv din hverdag, da vi tror på tillid frem for kontrol, og med vidensdeling i højsædet har du altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Du får dygtige, udadvendte og vidensdelende kolleger, der alle brænder for deres faglighed og for projektets succes. De udgør kernen i et meget socialt miljø, som farver hverdagen såvel på arbejdet som efter fyraften med mange sociale arrangementer. Vi prioriterer hinanden og vores sociale fællesskab. Vi har en meget aktiv personaleforening, hvis udvalg står for en lang række arrangementer som: Chippen i dippen (fredagsbar), kulturoplevelser som æblerov og museumsbesøg, motionsløb, badminton, filmklub (med egen biograf i kælderen), motionsrum, vinsmagning, sommer-, forårs- og julefest, LAN party og mange flere.   

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil

Din uddannelse og erfaring

Du er en senior softwareudvikler eller arkitekt med en høj faglig profil inden for primært .NET eller Java, som du har mere end 3 års relevant erhvervserfaring indenfor. Du har en længerevarende it-uddannelse som ingeniør eller datalog, og har en lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Dine personlige kvalifikationer

Du er selvstændig og initiativrig og har et drive inden for alle faser i softwareudviklingsprocessen; fra analyse, krav og design over implementering til test og release.

Der er stor variation i de opgaver vi løser. Derfor ansætter vi aldrig personer med kun ét projekt for øje. Det betyder også at vi i høj grad ansætter efter det potentiale vi ser i dig og ikke kun dine konkrete kompetencer. Vi ansætter hele mennesker – ikke profiler.

Du skal være blandt de dygtigste inden for dit fag; nysgerrig på teknologiens forretningsskabende muligheder såvel som dygtig til formidling af viden. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du være udadvendt og indstillet på at indgå i et meget socialt miljø.

Hvad kan Mjølner kan tilbyde dig?

Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.

Mjølner har mere end 30 år på bagen, og er dermed et modent softwareudviklingshus. Dette kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed, og vi arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.

Vores sociale fællesskab er stærkt både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi afholder fredagsbarer og flere årlige fester og huser både en film- og en løbeklub og rummer gerne endnu mere.

Vi er gentagne gange blevet kåret som en af Danmarks allerbedste it-arbejdspladser.

Interesseret?

Send din ansøgning med cv og kopier af alle relevante eksamenspapirer og udtalelser ved at klikke på Ansøg-knappen til højre på denne side. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Ellen Agerbo på ela@mjolner.dk.

Hos Mjølner Informatics brænder vi for at skabe værdi for virksomheder via softwareudvikling og brugervenligt design. Vi skaber innovative og holistiske digitale løsninger, som tilføjer værdi til vores kunders forretning nu og i fremtiden. Vi er en it-virksomhed med en faglig diversitet, der skiller os ud fra mængden. Vores kernekompetencer er softwareudvikling, Data Insights, digital transformation, end-to-end projekter, digitaliseringsrådgivning, interface design, Internet of Things og User Experience. Vi leverer i form af både projekter og konsulenter. Samtidig ligger vi helt i top på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser.
Stillingstype: Softwareudvikler

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Finlandsgade 10, 8200 Aarhus N

Ellen Agerbo
Manager
ela@mjolner.dk
+45 4195 3638

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 31. december 2020

Arbejdssted

Location Aarhus