.NET-udvikler til selskab i vækst


Vi er Danmarks største, landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform. Vores mål er at skabe lønsom vækst. Vi er ikke ejet af en fond eller aktionærer, og derfor skal vi ikke udbetale vores overskud til aktionærer. Vi kan i stedet fokusere på at drive en bæredygtig og sund forretning, der kan vokse sig større og stærkere, så vi fremadrettet kan levere effektiv og nærværende service og rådgivning – til glæde for vores kunder.

For at kunne leve op til den ambition insourcede Købstædernes Forsikring i 2019 al it-udvikling - både vores online løsning og vores Core forsikringssystem. Vi etablerede eget full-stack udviklerteam, og nu har vi brug for endnu en ny dygtig kollega til vores online løsning.

Her er jobbet til dig som:

 • kan tænke store tanker og være med til at fremtidssikre udviklingen af vores online platform.
 • har flere års erfaring som .NET-webudvikler.
 • er en udpræget teamplayer med høj kvalitetssans.
 • arbejder struktureret og metodisk med definerede processer.
 • tager ansvar for performance og er løsningsorienteret.

Du skal helst have:

 • Solid erfaring med konsumering af REST API’er.
 • Baggrund indenfor udvikling af C# MVC løsninger (Razor).
 • Godt kendskab til Umbraco, CSS, Visual Studio, SQL, IIS.
 • Kendskab til en eller flere af: Angular, TypeScript, SASS, Octupus, Jenkins, Jira, Token Authentication, Lucidchart, men ikke et krav.
 • Noget kendskab til Jira Software / Confluence / Zephyr Test tool.
 • Lyst til både at arbejde selvstændigt og løfte i flok.
 • Dokumenteret erfaring på web-baserede løsninger.
 • Et solidt planlægningsgen og kunne bevare overblikket i pressede situationer.
 • Dansk både mundtligt og skriftligt på højt niveau.

Hvad har vi gang i?

Vi er i gang med at opgraderede vores online CMS-platform fra Umbraco 7 til seneste version af Umbraco 8. Herunder med flittig brug af indbyggede funktionaliteter såsom Nested Content, ModelsBuilder og 3 parts produktet uSync.

Vi har en række integrationer til vores bagvedliggende kernesystem, som vi kommunikerer med via REST, og til en række eksterne partnere såsom Nets m.v. Vores udviklingsprocesser er sat i system ved hjælp af værktøjer som Bitbucket, Jira, Octupus og Jenkins, og vores virtuelle udviklingsmaskiner sikrer stabil udvikling på skalerbar hardware.

Om at arbejde i Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikrings IT, består af et udviklingsteam med Coreudviklere, Webudviklere på Online platformen, IT Service Management, Forretningsudviklere og intern drift. Vi leverer et end-to-end forsikringssystem, en online platform, en API-baseret forsikringsberegner, partnerløsninger, selvbetjeningsløsninger og en selvbetjenings-app til både vores erhvervs- og privatkunder.

Vi arbejder hårdt, og vi er ambitiøse, men vi synes også, det er vigtigt at have det sjovt sammen. Vi har en flad organisationsstruktur, med korte beslutningsveje og højt til loftet. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor du helt naturligt får stor mulighed for at præge både udviklingen og afdelingen. Vi arbejder tæt sammen med kolleger på tværs af virksomheden for effektivt at konstruere og stille nye produkter til rådighed, som lever op til vores kunders behov. Sidst men ikke mindst bor vi super centralt i København, vi har skøn udsigt over havnen og en virkelig dejlig kantine.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefen for IT Udvikling Jette Guldbæk Madsen på jgm@kfforsikring.dk eller 40 33 35 30.

Søg jobbet via linket "Søg jobbet her" herunder hurtigst muligt og senest den. 15. januar 2021 – Vi glæder os til at høre fra dig. Samtaler holdes løbende.

Gem job

Købstædernes Forsikring
Publiceret: 2. januar 2021

Arbejdssted

Location København