OK søger dygtig ap­pli­ka­tions­ud­vik­ler


Vi har travlt med at udvikle digitale løsninger i OK – derfor søger vi en ny applikationsudvikler. Er forretningsprojekter, teamarbejde og faglig udvikling lige dig? Så har du muligheden for at komme med på holdet og arbejde i en IT-afdeling i rivende udvikling.

60 medarbejdere tegner OK’s IT-afdeling, hvor ca. halvdelen sidder i udviklingsafdelingen. Her lander du i en nyoprettet stilling som udvikler på Microsoft-platformen i en afdeling med 14 systemudviklere. Vi udvikler og vedligeholder systemer og tilknyttede integrationer gennem en række udviklingsprojekter. Det drejer sig både om vores interne systemer og backend til OK-appen. I denne omgang vil man starte ud på et nyetableret projekt på utility-området.

Om dig

Du er en kompetent og professionel applikationsudvikler, der har bevist, at du er i stand til at levere på forskellige projekter. Har du en baggrund som datalog eller datamatiker, er det et godt udgangspunkt – gerne med fem års erhvervserfaring eller derover. Du er imødekommende og byder gerne ind i forhold til opgaverne og har en faglighed, som gør, at du også er i stand til at sparre med kollegaer både i og uden for afdelingen. Du forstår samspillet mellem IT og forretning, formår hurtigt at sætte dig ind i systemer og evner at afklare samt beskrive en opgave, inden du går i gang.

Dine primære opgaver

Dit fokus og ansvar som C#-udvikler er bl.a.

  • Udviklingsprojekter i samarbejde med kollegaer og deltagere fra andre afdelinger i OK
  • Kravsafklaring og dokumentation
  • Driftsstøtte
  • 2nd line support på udviklede systemer

Faglige kompetencer

Udviklingsmiljøet er baseret på Microsoft-teknologier, og du har erfaring med C#, MVC, Unittest og Mocking, Entity Framework samt Winforms. MS SQL er en central del af virksomhedens systemudvikling, så erfaring med dette bliver prioriteret. Vi er løbende i gang med en modernisering af vores backend for at imødekomme forretningens stigende krav til digitalisering.

Du kommunikerer både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en IT-funktion i vækst, hvor du er med til at præge udviklingen på vores digitale platforme. Du kommer til at sidde i en applikationsudviklingsafdeling med en række dygtige og erfarne C#-udviklere og bliver en del af et professionelt miljø med høj faglighed. Der er god aldersspredning i afdelingen, vi har et godt humør, og vi sætter altid barren højt i vores arbejde.

Derudover bliver du en del af OK-holdet - en værdibaseret virksomhed. Vi tilbyder attraktive medarbejderforhold, bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, efteruddannelsesmuligheder og fleksibilitet.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Lander Christensen
thlc@ok.dk
Tlf.: 27293178

Ansøgningsfrist: Løbende.


Energiselskabet OK

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK er 600 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk.

Gem job

OK a.m.b.a.
Publiceret: 3. januar 2021

Arbejdssted

Location Viby J