Interdan Bil A/S søger Test Manager


Interdan Bil A/S er en velkonsolideret koncern i vækst, som med en årlig omsætning tæt på 9 mia. kr. bl.a. står bag importen af de populære bilmærker Peugeot, Opel, Citroën og DS i Danmark og Sverige.

Vi har gang i flere initiativer på IT-området, hvor der er planer om en række større implementeringer, samtidig med den almindelige vedligeholdelse af en række eksisterende systemer. Dette kræver, at vi øger vores kompetence på test-området, og derfor søger vi nu en selvstændigt arbejdende Test Manager med solid erfaring inden for alle test discipliner.

Om stillingen

I rollen som Test Manager i Interdans IT-afdeling, kommer du til at få et tæt samarbejde med både vores projektorganisation, vores forretning samt vores eksterne samarbejdspartnere i både ind- og udland. Du vil blive ansvarlig for den videre udvikling og implementering af virksomhedens teststrategi, som skal dække hele IT-landskabet og formidles, implementeres samt sikres efterlevet på tværs af organisationen.

Du vil som Test Manager implementere og optimere solide kvalitetssikrings-processer inden for alle testdiscipliner, herunder unit- og integrationstest samt regressionstests både i forbindelse med eksisterende systemer men også som aktiv spiller i større udviklingsprojekter. Du vil samtidig få en rådgivende rolle i forhold til fremtidigt setup for udviklings-, test- og produktionsmiljøer på tværs af systemlandskabet, som består af både nye og gamle teknologier.

Vi har altid projekter i gang på forskellige niveauer og områder. Nogle af disse vil køre parallelt og være relativt komplekse, men vi forventer, at du finder dette motiverende og kan holde hovedet koldt og indgå som en central spiller omkring test og kvalitetssikring af disse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Opbygge et kompetencecenter omkring test, der bliver omdrejningspunkt for alle testaktiviteter, herunder også automatisering af tests.
  • Med udgangspunkt i det nuværende landskab og de planlagte projekter, etablere testmetoder, processer og værktøjer og være ansvarlig for implementering, samt ambassadør.
  • Deltage som testansvarlig i projekter, herunder planlægning, koordinering og kontrol af testaktiviteter.
  • Kommunikere med kollegaer og leverandører omkring behov og krav i forbindelse med test.

Du kommer til at arbejde i et åbent og moderne kontormiljø på vores hovedkontor i Glostrup, hvor du bliver en del af vores backoffice-funktion, som består af i alt 63 medarbejdere, der alle arbejder inden for områderne IT, økonomi og projektledelse.

Din profil

Vi forventer du har minimum 5 års erfaring med rollen som Test Manager, herunder konkret erfaring fra at arbejde i programmer og/eller større projekter med høj kompleksitet. Du kommunikerer klart og tydeligt på alle niveauer, foruden at du har styr på din testværktøjskasse.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at sætte retning og udvikle strategier og oplæg til godkendelse inden for dine faglige kompetencer. Du kan have relevante certificeringer, f.eks. ISTQB, dette er dog ikke nødvendigvis et krav, hvis du kan dokumentere den rette praktiske erfaring.

Du brænder for at skabe effektive løsninger og er vant til at navigere i en større organisation i konstant udvikling med mange interessenter.

Du evner både at arbejde på strategisk niveau og etablere langsigtede planer, men arbejder også vedholdende og detaljeorienteret med dine ansvarsområder og går ikke på kompromis med kvaliteten, selv når tiden indimellem er presset.

Som person trives du med stort ansvar og selvstændigt arbejde, samtidig med at du er god til at formidle og samarbejde med andre mennesker.  

Vi tilbyder

Interdan Bil A/S tilbyder en spændende fuldtidsstilling med stort ansvar, hvor du får en bred berøringsflade i organisationen og samtidig kommer til at lære vores systemer og processer at kende i dybden. Du bliver del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Foruden personlig og faglig udvikling tilbydes du en lønpakke, som bl.a. indeholder pensionsordning, sundhedssikring, populær kantineordning og andre personalegoder.

Ønsket tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Tina Askjær på telefon 28101788 eller mail tas@interdan.dk. Vi beder dig sende din ansøgning og CV snarest muligt via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Ansøgningsfrist: 31-01-2021

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Interdan Bil A/S
Publiceret: 4. januar 2021

Arbejdssted

Location Glostrup