IT-kon­su­len­ter med fokus på Office 365


Vi søger erfarne IT-konsulenter, som brænder for at hjælpe vores kunder med at opbygge og vedligeholde deres IT-infrastruktur.

Du bliver en del af et team på 20 infrastrukturkonsulenter, IT-driftskonsulenter og IT-supportere, som alle er højt certificerede på bl.a. Microsoft, HPE, Aruba, Veeam, Microsoft og Fortinet.

Din hverdag bliver primært på vores hovedkontor i Allerød, men også ude hos vores kunder rundt om i Danmark og udlandet.

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende stilling, hvor du arbejder tæt med vores største kunder og har fokus på deres Office 365-løsninger
 • Gode muligheder for at dygtiggøre dig og præge din egen faglige udvikling med bl.a. Microsoft Office 365 og andre relevante certificeringer
 • Et inspirerende og spændende arbejdsmiljø i en virksomhed med plads til både humor og forskelligheder
 • En travl og afvekslende hverdag, hvor kundens udfordringer er i højsædet
 • En attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer

Dine kvalifikationer

 • Du har et godt kendskab til Windows Server, Office 365, Azure og generel infrastruktur
 • Du brænder for at bygge Office 365-løsninger, og hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer
 • Du sætter en ære i at levere et godt, og veldokumenteret, stykke arbejde
 • Du forstår at holde hovedet koldt, når der opstår kritiske situationer
 • Du har gode kommunikationsevner, taler og skriver flydende dansk. Derudover vil det være en fordel at kunne kommunikere fornuftigt på engelsk
 • Du har allerede taget nogle certificeringer på Microsoft Office 365-platformen, og vil gerne uddanne dig yderligere.

Arbejdstid og -sted

Dit primære arbejdssted er på vores kontor i Allerød. Stillingen er fuldtid, og din arbejdstid vil hovedsageligt være mandag til torsdag mellem kl. 8:30-16:30 og fredag mellem kl. 8:30-16:00.

Kontakt og ansøgning

Skriftlig ansøgning og vedhæftet CV sendes via nedenstående link.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamlead Thomas Østergaard Nielsen på mail tni@danofficeit.com eller mobil 53 621 417.

Ved at indsende din ansøgning, giver du dit samtykke til, at vi gemmer og behandler dine oplysninger. Vi behandler dine oplysninger med fortrolighed og følger reglerne for behandling og opbevaring af personoplysninger. Vi beder dig om venligst at undgå at sende fortrolige oplysninger med i ansøgningen såsom CPR-nr. og lign.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Danoffice IT

Danoffice IT er en af Danmarks største IT-forhandlere med egne specialister og konsulenter inden for alt fra servere, storage, netværk, PC'er, printere, hosting og service – markedsførende løsninger, der skaber synergier i hele virksomheden.

Vores løsninger er tilgængelige globalt, og vi hjælper i dag over 1.000 kunder i mere end 180 lande. Danoffice IT beskæftiger over 140 medarbejdere med kontorer i både Allerød, Svendborg, Schweiz og USA.

Gem job

Danoffice IT
Publiceret: 3. marts 2021

Arbejdssted

Location Allerød