Erfaren frontend-udvikler til ambitiøst team


Kan du levere kode af høj kvalitet og brænder du for at skabe den bedste kunderejse og kundeoplevelse i markedet gennem moderne teknologi og sublim user experience?

Bliv en del af Danmarks største energi- og telekoncern

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig og beskæftiger i dag 2.500 medarbejdere. Norlys vil skabe bedre oplevelser for deres kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark

Nyt team med store visioner

Du bliver en del af et nyt team i Norlys’ Software- & Technology afdeling, der har ambitioner om at være førende indenfor udviklingen af digital marketing og touch points. Din største opgave bliver at udvikle og implementere kreative og solide frontend-løsninger i fællesskab med UX’ere og designere. Du får en ambitiøs og visionær leder, der vægter trivsel og udvikling højt, og du får erfarne kolleger med dyb indsigt i frontend-udvikling. 

Som frontend-udvikler skal du udvikle og forbedre løsninger til vores digitale platforme Norlys.dk, StofaTV, Stofa.dk og N1.dk. Du skal omsætte ide og design til kode og sikre, at alle detaljerne er på plads. Samtidig får du medansvar for at platformene er teknologisk ensartet på frontenden, så der skabes god synergi mellem platformene. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at: 

  • udvikle solide frontend applikationer – f.eks. optimering af kunderejser, landingpages eller produktkataloger 
  • udvikle frontend applikationer, der servicerer brugerne med informationer, der hentes fra avancerede backend platforme 
  • integrere frontends til fleksible redaktørværktøjer – f.eks. et headless CMS eller PIM-system 
  • udvikle og vedligeholde genbrugelige komponenter, der kan anvendes på tværs af platforme og produkter 

Stærk udvikler med dyb teknologisk forståelse

Vi forventer, at du har mindst et par års erfaring som frontend-udvikler og formentlig en uddannelse indenfor IT. Som person er du nysgerrig, har løbende fulgt udviklingen og har lyst til at finde de stærke løsninger til problemet. Du leverer kode af høj standard og kvalitet, og du er analytisk i din tilgang til opgaverne. Det falder dig naturligt at kombinere din faglighed med din kreative og æstetiske side for på den måde at sikre den bedste kundeoplevelse. 

Vi forventer, at du: 

  • har erfaring med at bygge frontends med JavaScript/TypeScript, React samt HTML og CSS 
  • er vant til at opsætte og bruge frontend tooling og arbejde med komponenter 
  • har kendskab til test af din kode – f.eks. unit tests af komponenter samt E2E tests 
  • kan bygge frontend applikationer baseret på API’er og microservices 
  • kan implementere veldesignede UI’s med sans for de visuelle detaljer 
  • kan skrive performanceoptimeret, cross-browser og cross-device kode af høj kvalitet 

Norlys tilbyder

Et arbejdsmiljø uden stres og med god sparring og opfølgning fra både kolleger og din leder. Et miljø, hvor nye idéer og initiativer påskønnes. I Norlys er de drevet af forandringer, og som medarbejder får du mulighed for at gribe de muligheder, der følger med. 

Ansøgning og yderlig information om stillingen

SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Norlys, og der vil blive afholdt samtaler løbende. Hvis stillingen har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk.

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Publiceret: 9. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus