Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

ERP-konsulent – vær med til at skabe for­an­dring i vores arbejds- og for­ret­nings­gan­ge


Er du klar til at prøve noget nyt i en rolle, hvor du får ansvar for at optimere vores processer og funktioner samt drive vores digitaliseringsagenda?

”Det bliver dig, som kommer med de tekniske løsninger og som skaber værdi, når du er med til at effektivisere forretningen. Det gør du bl.a. ved at forankre vores nye ERP-system, MS Dynamics 365 og sikre datakvaliteten,” fortæller CFO Jesper Kjærsgaard.

Velkommen til Fire Eater A/S

Vi er en international koncern med 60 medarbejdere i alt. Vores produkter bliver solgt til hele verden og vi har datterselskaber i 5 lande. Det er vores mål at blive en af verdens ledende leverandører af stationære brandsikringssystemer.

Du får plads på vores hovedkontor i Hillerød, hvor vi er 45 kolleger. I din nye hverdag hos os kan du se frem til kyndig sparring i det daglige fra både dine kommende kolleger og vores eksterne samarbejdspartnere.

Bliv brobygger mellem forretningsgange og MS Dynamics 365

I denne rolle får du en bred kontaktflade på tværs af virksomheden, ligesom du får et tæt samarbejde med vores CFO samt vores eksterne samarbejdspartner, Netcompany. Her fungerer du som professionel sparringspartner og bidrager med inputs til at udarbejde forbedringer m.m.

Derudover er det dig, som får ansvar for at drive forandringen, udfordre status quo og skabe succes med vores overgang til at arbejde med MS Dynamics 365. Du supporterer ledelsen i at få organisationen til at ændre deres nuværende arbejdsgange og kommunikere de løbende ændringer. Sådan kommer vi i mål med relevante forbedringer, og sikrer, at der bliver fulgt op på fremdriften.

I den forbindelse bliver det bl.a. også din opgave, at:

  • træne og supportere brugerne i at anvende Microsoft Dynamics 365 FO og CRM
  • fejlfinde og foretage test af rettelser samt implementere nye funktioner
  • kvalificere, dokumentere og skabe overblik over systemfunktioner herunder oplæg til ledelsen
  • have dialogen med eksterne leverandører i forbindelse med systemsupport m.m.
  • stå for generel support på slutbrugerapplikationer og telefoni.

En god arbejdsplads med fleksible vilkår

Som en del af en mindre virksomhed, kan du derfor se frem til en rolle med stor variation og indflydelse – for vi hører hellere end gerne alle dine gode idéer og forslag.

Herudover får du ansvar under frie rammer, en attraktiv lønpakke inkl. pension, sundhedsforsikring, massageordning samt en aktiv personaleforening, som arrangerer mange sjove events for os i løbet af året.

Er du den idérige ERP-specialist, vi leder efter?

  • Du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring fra en lignende rolle – som fx ERP-konsulent, driftskonsulent, IT-supporter eller lignende.
  • Du har erfaring med Microsoft Dynamics 365 eller AX.
  • Du har gerne bopæl i nærheden af Hillerød.
  • Du taler og skriver dansk.

”Det er en spændende mulighed for dig, som trives i en rolle med daglig brugerinteraktion, og som er god til at lære fra dig samtidig med at du er nysgerrig på at udvikle dig,” slutter Jesper.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Vi indkalder til samtaler løbende og forbeholder os retten til at lukke ned for processen før tid, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 24. januar 2021 via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 10. januar 2021

Arbejdssted

Location Hillerød