IT Security Analyst til Netcom­pa­ny Ope­ra­tions


Lyder begreber som blue-teaming, threat intelligence og incident response spændende og vil du være en del af et dedikeret sikkerhedsteam som arbejder med at beskytte og sikre samfundskritiske løsninger i et komplekst IT-miljø? - så er det dig, vi søger som vores nye Security Analyst i Netcompany.

Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med ca. 90 teknikere, fordelt i mindre afdelinger, der er ansvarlige for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor, og spænder fra mindre private virksomheder til store offentlige projekter. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning, hvorfor vi forventer, at du har lyst til det samme.

Som Security Analyst vil du blive en del af Netcompany Operations og vores sikkerhedsteam der består af syv dygtige og engagerede kolleger. Du vil som Security Analyst medvirke til at vi proaktivt kan opdage og rettidigt reagere effektivt på evt. trusler der kunne opstå i både vores egne men også kundeteams, der driver vores kunders forretningskritiske løsninger. I samarbejde med sikkerhedsteamet, vil du medvirke til at vi får udnyttet vores SIEM-løsning optimalt, samt optimeret og vedligeholdt vores incident response procedurer.

Du vil som Security Analyst, være sparringspartner for Netcompany’s kunde- og projekt-teams i forbindelse med at løse egne og kundeteams sikkerhedsrelaterede opgaver.

Indenfor sikkerhed vil threat hunting/ intelligence, hardening, incident response og rådgivning alle være nøgleord, der beskriver din hverdag. 

Du kan forvente, at dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Designe og implementere sikkerhedsløsninger og processer i Netcompany.
  • Løbende revurdere og optimere eksisterende sikkerhedstiltag og procedurer.
  • Koordinere og assistere drift teams og projekt teams med at adoptere sikkerhedsmæssige tiltag.
  • Definere processer i forbindelse med sikkerhedsincidents, forensisk arbejde og andre områder relaterede til arbejde med operationel sikkerhed.

Om vores nye kollega

For at opnå succes i rollen er det afgørende, at du ser stillingen som operationel og udførende sikkerhedsarkitekt som dit næste naturlige karrieretrin. Du skal brænde for at videreudvikle dit tekniske fundament samt finde ansvar og udviklingen inden for sikkerhed motiverende og spændende.

Vi forestiller os, at:

  • Du har erfaring med sikring af IT-miljøer, herunder Linux/Windows eller netværk, evt. fra en lignende stilling.
  • Du er uddannet kandidat, bachelor eller diplomingeniør indenfor IT, teknik eller lignende.
  • Du har forståelse for sikkerhedsarkitektur, netværkssikkerhed og OS-sikkerhed.
  • Du har forretningsforståelse og kan imødekomme forretningens behov og krav i sikkerhedsmæssige løsninger.
  • Du holder dig opdateret på det danske og globale trusselsbillede og kan omsætte disse i threat hunting sammenhænge.
  • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan opnå og opretholde PET-sikkerhedsgodkendelse.

Din udvikling

Når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne uddannelsesprogram. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere, er central for optimal udvikling og læring. Netcompany Academy sikrer en kontinuerlig mulighed for at dygtiggøre dig uanset, hvor du befinder dig i vores organisation. Vi garanterer, at din personlige og faglige udvikling sker hurtigere hos os end noget andet sted i branchen. Du vil i tæt samarbejde med din nærmeste leder få mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, teknologier og roller, så du selv kan præge din læring og karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vores personale forening, Netcompany After Dark arrangerer alt fra legendariske fester i historiske lokationer, hyggelige fredagsbarer, sportsklubber, LAN-parties, wakeboarding, brætspilsaftener og alt derimellem. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau?

Upload dit CV samt motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job

Netcompany
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location København