Kun­deori­enter­et IT-pro­jektleder eller Product Owner


Vil du være en del af landets foretrukne arbejdsplads blandt IT-konsulenter? Trives du i spændingsfeltet mellem IT og forretning? Har du drivkraften til at planlægge og eksekvere projekter på et højt niveau eller kan du tage ansvaret som Product Owner? I Systematic Consulting søger vi erfarne IT-profiler til ledelse af projekter ved vores kunder.

Du leder projekter og produkter fra start til slut

På vores kontor i København vil du indgå i et fælleskab med ca. 50 fagligt dygtige kolleger, der understøtter Systematics forretningsområder med ekspertbistand og løser konsulentopgaver hos vores kunder. Her får du ansvaret for at lede udviklingen og implementeringen af komplekse softwareløsninger. Vores kunder tæller både det private og offentlige, herunder sundhedssektoren, forsvaret, politiet og biblioteks- samt læringssektoren. Opgaverne bliver normalt løst on-site hos kunden, hvor du er tæt på kundens forretning og samarbejder med kundens medarbejdere.

Du kan få ansvar for flere projekter ad gangen, hvor det bliver din overordnede opgave at sikre optimering samt koordinering på tværs af projekterne. Du kan også få ansvar som Product Owner, Release Train Engineer eller lejlighedsvist Scrum Master i en agilt arbejdende organisation.

Det er vigtigt at du også bidrager til vores forretningsmæssige mål og medvirker til eksempelvis salg/mersalg samt profilering og markedsføring af Systematic på messer, LinkedIn og webinars. Endvidere deltager du også lejlighedsvist i vores salgs-og tilbudsarbejde.

Din hverdag kan i varieret omfang bestå af at:

  • Nedbryde projekter i mindre delopgaver sammen med dit team og kunder
  • Udarbejde tidsplaner og bemandingsplaner for projekterne
  • Styre planlægnings-, udviklings- og implementeringsforløb
  • Deltage i PI/product planning, sprints, release trains og lignende
  • Udarbejde og håndtere aftaler med kunder og underleverandører
  • Sikre vi anvender de rette metoder og processer på projekterne
  • Skabe overblik over business cases og projektøkonomi
  • Sikre fokus på dokumentation
  • Videreudvikle forretningsforholdet til kunderne eksempelvis ved at identificere behov og mulige løsninger

En del af Danmarks foretrukne IT-arbejdsplads

Du bliver en del af Systematic, der netop er kåret som det mest populære konsulenthus i Danmark af IT Talent 2020. Sammen har vi en passion for at lave de stærkeste løsninger til vores kunder, ligesom vi med inspiration fra sportens verden forsker i, hvordan vi internt kan skabe en motiverende vinderkultur.

Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og vores teknologier, så vi altid er på forkant med udviklingen og kan levere software i verdensklasse. Internt arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af lean, Scrum/Agile og ITIL. Det betyder også, at vi prioriterer din professionelle og personlige udvikling, og du får mulighed for at deltage i en lang række kurser samt blive en del af vores knowledge network.

Desuden vil du opleve, at vi jævnligt har sociale arrangementer, og vi står selvfølgelig klar med en grundig onboarding, så du lærer vores metoder, processer, sikkerhed mv. at kende.

Erfarne og knivskarpe IT-profiler

Vi forestiller os, at du har it-faglig baggrund og kan dokumentere mindst tre års erfaring enten som projektleder eller product owner. Med din solide erfaring i bagagen kan du tage ansvar for komplekse it-projekter, hvor du evner at kombinere din forretningsmæssige og tekniske indsigt, gerne understøttet af kompetencer og certificeringer inden for eksempelvis PMI eller Prince2, Scrum Master eller Product Owner, Kanban og SAFe. Det er en fordel, hvis du er vant til rollen som konsulent og at færdes i kundernes organisation samt netværke med relevante forretningsmæssige kontakter.

Som person brænder du for at skabe resultater, sætte dig ind i nyt stof og have et tæt samarbejde med kunder og kolleger. Du ser muligheder og bringer naturligt dig selv og dine kolleger i spil til nye opgaver hos eksisterende kunderne. Du trives med travlhed, deadlines og varierende opgaver i en kundeorienteret rolle, og at deltage i teams af udviklere, arkitekter, designere og testere.

Det er et krav, at du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Vi vil gerne modtage dit CV og ansøgning på dansk.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Anne Fredberg, Recruitment Specialist. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i København. Vi glæder os til at høre fra dig.

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 13 January 2021

Arbejdssted

Location København