DevOps & Cloud Spe­ci­a­list til Pensions & In­ve­st­ments


Er du hjemme i DevOps i Azure?

I Business Support P&I arbejder vi i øjeblikket intenst med at styrke den operationelle platform. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige og ambitiøse medarbejdere, der bl.a. vil være med til at øge digitaliseringsgraden og understøtte de investeringsprocesser, der nu og fremadrettet skal sikre danskerne et livslangt tillæg til deres folkepension.

Vi søger en DevOps & Cloud Specialist, der har lyst til at være drivkraften ift. at opbygge en fælles DevOps-kultur på tværs af centrale og decentrale udviklingsområder. Dig, der kan se dig selv:

  • udbygge og sætte retning for vores Azure DevOps-platform, som understøtter både Azure og on-premise på tværs af bl.a. C# og Python-miljøer. Vi har allerede et Azure DevOps-setup, hvor bl.a. C#, C++, SAS og Python bygges, testes og deployes (i takt med at efterspørgslen på DevOps-understøttelse stiger, ønsker vi at tilbyde opsætning og vejledning som en service til forretningen).
  • skabe et pragmatisk bindeled mellem udviklere og cloud-fundament, fx ved at bidrage til IaC i cloud native løsninger (for at få højere agilitet, ønsker vi selv at stå for kodning og deploy af den nødvendige Azure-infrastruktur gennem Azure DevOps).
  • udvikle, vedligeholde og supportere tools og pipelines, der understøtter specialiserede CI/CD-processer, fx til deployment af SQL-scripts (vi har udviklet forskellige tools og DevOps tasks, som er specialiserede til at udføre de mindre klassiske DevOps-områder, fx deploy af Oracle-Scrips og opsætning af Python-miljøer).

Kan du være drivkraften fra start til slut?

Du har en relevant IT-uddannelse og generel erfaring med DevOps-disciplinen. Du har tidligere arbejdet med Azure DevOps og opsætning af pipelines og YAML. Og måske har du også kendskab til infrastruktur i Azure og IaC.

Som person kan du prioritere imellem de mange ad hoc-opgaver, som lander på dit bord. Og så er du typen, der finder nye veje til at skabe løsninger, som lever op til kravene i forretningen, internt i teamet og i koncernen. Du kommer til at løse opgaver på tværs af forretningen, der kræver din styring og evne til at samarbejde med forskellige kolleger.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?

I ATP’s pensions- og investeringsforretning (P&I) har vi ambitionen om at være et globalt fyrtårn inden for vores felt. Det kræver en værdikæde af høj international klasse og stiller store krav til en stærk fælles operationel platform.

Til daglig indgår du i Business Support P&I og bliver en del af teamet Foundation & Integrations. P.t. er vi fire personer heraf tre udviklere med fokus på C#, DevOps, Azure og IT-compliance. Vi har en uformel omgangstone og arbejder tæt sammen med de øvrige teams i Business Support og kolleger på tværs af P&I.

Vi ejer den tekniske platform, der danner fundamentet for udvikling i P&I. Vi leverer løsninger, services, integrationer og processer, som dækker forretningens specialiserede behov, fx mindre webapplikationer, API-integrationer og IT-complianceprocesser. Derudover driver vi de overordnede principper for systemlandskabet i P&I.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 24. januar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kevin Hejn på tlf. 6015 6482 eller på khn@atp.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.

Gem job

ATP
Publiceret: 7. januar 2021

Arbejdssted

Location Hillerød