IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor


Motiveres du af at arbejde selvstændigt med specialistopgaver inden for et bredt IT-område? Og vil du tage ansvaret for at holde virksomhedens IT-systemer kørende og yde vores interne kunder en god service?

KPC søger en systemadministrator gerne til tiltrædelse 1. februar 2021. Som systemadministrator får du ansvar for drift, support og videreudvikling af virksomhedens IT-systemer/platforme baseret på teknologier fra Microsoft, VMware, Cisco Meraki, Veeam m.v. Som leder af IT-teamet på 3-4 personer skal du sikre IT-driften samt supportere ca. 180 brugere i Danmark. Vi anvender eksternt IT-firma til systemovervågning og sikkerhedsopdatering af servere.

Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Herning og referere til vores økonomidirektør. Du vil også supportere og lejlighedsvis besøge vores afdeling i København og en række byggepladskontorer over hele Danmark.

Jobbet vil blandt andet bestå af

 • Drift og optimering af lokale servere og cloudløsninger, infrastruktur, netværk og IT-sikkerhed
 • Projektleder for IT-projekter, som løses dels internt og dels via eksterne konsulenter
 • Færdiggøre igangværende implementering til Office 365 platformen herunder SharePoint
 • Vedligeholdelse af MS Endpoint Manager (SCCM) løsning til installation af PC’ere og programmer
 • Lede brugersupporten på PC´ere, printere, servere, mobile devices og applikationer

Dine kvalifikationer

 • Du har en relevant IT-uddannelse og minimum 5 års erfaring inden for en bred vifte af ovenstående teknologier
 • Du finder motivation i at uddanne yngre medarbejdere

Dine personlige egenskaber

 • Du er ansvarsbevidst, struktureret, serviceminded og fleksibel
 • Du har et godt humør og en positiv omgangstone
 • Du har gode kommunikationsevner og trives både med at arbejde selvstændigt og i teams
 • Du har ambitioner om at videreudvikle dig selv og dine medarbejdere både personligt og fagligt

Vi tilbyder en hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed med et uformelt arbejdsklima. IT har en bred kontaktflade med den øvrige organisation og en kultur præget af forretningssans, kvalitet og engagement. Du vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår.

Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Christian Gade på tlf. 22 72 73 37. Ansøgning bedes sendt via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden og behandles løbende.

Om KPC

KPC er en succesfuld og velkonsolideret familievirksomhed, der blev grundlagt i 1979 med afdelinger i Herning og København. Vi er et af Danmarks største udviklings- og entreprenørselskaber. Vi opfører byggerier i hoved- og totalentrepriser og udvikler erhvervs- og boligprojekter i hele Danmark. Vi har en årlig omsætning på omkring 3 milliarder kroner og beskæftiger ca. 170 funktionærer.  Organisationsstrukturen er flad og medarbejderne kendetegnes ved at være engagerede og ansvarsfulde. Læs mere om os på www.kpc.dk.

Gem job

KPC
Publiceret: 15. januar 2021

Arbejdssted

Location Herning