Senior Account Manager


Kom lad os vækste sammen!

Vi leder efter en super kollega, der er i sin grundform, er ambitiøs, venlig og faglig professionel. Du skal elske at tage ansvar for at løfte salget af dele af vores produktportefølje inden for awarenesstræning. Du vil få ansvaret for at pleje eksisterende kunder og derudover være drivende kraft i at tiltrække salg i din tildelte kundeemnebase. Lære dem at se nye forretningsmuligheder, og at dyrke dem så godt, at de til sidst blomstrer – præcis som alle vores nuværende kunder her hos MOCH.

Hos MOCH har vi en kultur, hvor fantastiske mennesker (som dig) kan realisere sit potentiale. Så ønsker du at vækste din karriere ved at hjælpe hundredevis af virksomheder med at uddanne og forbedre deres personale? Så er du kommet til det rette sted!

Det vi kigger efter hos dig er:

  • Mellemlang eller videregående relevant uddannelse eller tilsvarende erfaring fra ’det virkelige liv’.
  • Du skal være excellent (og kreativ) i din kundekommunikation og have evnen til klart at kommunikere beslutningsgrundlag.
  • Du har viljen og evnen til at gøre dét, der kræves for at få succes med salg.
  • Du har et positivt livssyn og mod til at eksekvere og tage ansvar for dine succeser og fiaskoer.
  • Du er vedholdende og har en tro på at daglige, ugentlige og månedlige rutiner hjælper dig med at nå dine mål.

Kan du se dig selv i jobbet, og mærke at det vil gøre dig glad for at komme på arbejde hver eneste dag – så søg!

Vi tilbyder:

  • En lille succesfuld ed-tech virksomhed med knap 20 ansatte, hvor du fra start får ansvar og mulighed for at udvikle dig hurtigt.
  • Gode ansættelsesforhold, med mulighed for videreudvikling af dine egne mål og din økonomi.
  • Fleksibilitet og central beliggenhed. Du arbejder en helt almindelig arbejdsuge og bestemmer selv, hvornår du vil komme på vores smukke kontor i Toldbodgade i indre by.

Ansøg!

Hvis ovenstående lyder interessant, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte Christian Ravn på +45 2016 2071 for yderligere spørgsmål til stillingen. Du ansøger ved at sende en mail til cr@moch.dk. I emnefeltet skal du skrive: ”Jeg vil ha’ det job!”

Der er ingen deadline på stillingen – er du den bedste, så går det hurtigt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er MOCH?

MOCH er en af Danmarks førerende edtech leverandører. Vi er kendte for vores løsninger og produkter og har mere end 3.000.000 brugere igennem vores løsninger. Vi arbejder for en klogere og mere oplyst verden igennem digital læring til vores kunder og deres ansatte.

Og måden vi gør det på er at vi forbinder de mennesker der har viden, med mennesker der har brug for viden.

Vores kunder har stor tiltro til vores høje faglighed, velafprøvede pædagogiske metoder og frem for alt automatiserede implementeringsforløb. Netop denne store tillid er grundlaget for vores svinghjulsfilosofi, hvor vi bruger momentet hos vores tilfredse kunder til at skabe lyst til at købe mere og anbefale os til deres gode forretningsrelationer.

Gem job

MOCH A/S
Publiceret: 15. januar 2021

Arbejdssted

Location København