Salgsko­or­di­na­tor til vores AV-team


Vi har fart på i vores AV-forretning og søger en ny kollega til vores energiske team. Så drives du af at sikre kunderne den bedste oplevelse, er administrativt stærk samt med en god portion humor? Så har vi jobbet til dig.

Jobbet

Som salgskoordinator bliver du en del af vores Maverick AV Solutions-team, og du vil i samarbejde med vores salgsspecialister drive den daglige forretning. Vi er et team af dedikerede, fagligt dygtige og branchekendte kollegaer, som arbejder bredt med hele forretningen – altid med kunden i centrum.

Vores hverdag har fart på, og du vil få god mulighed for at løse mange forskellige opgaver for at sikre, at vi altid leverer professionel kundeservice og håndtering af ordrer.

Din hverdag vil blive præget af mange forskelligartede opgaver herunder f.eks:

  • Kundeservice og sikre en god kundeoplevelse
  • Ordrebehandling
  • Besvarelse af forespørgsler på mail og telefon
  • Opfølgning på ordre og information til kunder om bl.a. ordrestatus og leveringer
  • Produktvejledning
  • Pris- og produktinformation
  • Udarbejdelse af tilbud

Din profil:

Som person er du service- og løsningsorienteret og finder det naturligt at reagere hurtigt på kundehenvendelser. Du er serviceminded og har erfaring med kundehåndtering –dog ikke nødvendigvis fra en sælgende rolle. Du er udadvendt, energisk og har samtidig sans for detaljer. Du kan arbejde selvstændigt og trives med at være en del af et team, hvor tempoet og humøret er højt, og hvor vi hjælper hinanden, hvor der er behov. Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale. Hvis du har kendskab til SAP, er det en fordel.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi er en del af det nordiske Maverick AV-team , der med afsæt i den europæiske Maverick kultur, har formået at skabe en flad organisation med en uformel atmosfære og højt til loftet. Sammen med vores kolleger i Norden, arbejder vi kontinuerligt på at sikre den bedste rådgivning, de hurtigste svartider og on time delivery.

Det betyder, at vi tilbyder en spændende og international arbejdsplads med masser af tempo i en branche, der er i konstant bevægelse mod nye teknologier. Vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi vægter det sociale højt, og vi har en social forening drevet af nogle af vores engagerede kollegaer, der er med til at arrangere vores sociale arrangementer.

Stillingen er en fuldtidsstilling i Birkerød.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket og senest den 15. januar 2021. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde til samtaler løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Brian Trolle, Director Advanced Solutions på +45 2810 5501 eller  Lene Persson, Team leader Maverick AV Solutions på + 45 5151 7252. Vil du vide mere om Tech Data kan du læse om os på www.techdata.dk.


Om Tech Data

Tech Data er en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Virksomhedens avancerede logistikkapacitet og tillægstjenester gør det muligt for 120.000 forhandlere i mere end 100 lande, effektivt og omkostningseffektivt at støtte de forskellige slutkunders teknologiske behov. Besøg www.techdata.com for mere information.

Tech Data Denmark er en del af den internationale Tech Data Group med aktiviteter i USA, Latinamerika og Europa. Tech Data, Advanced Solutions er ubetinget den største Enterprise distributør på verdensplan. Vi er repræsenteret i alle fire lande i Norden med centralt varelager på 26.000 m² og konfigcenter på 900 m² i Jordbro syd for Stockholm. Det nordiske selskab har i dag 600 ansatte. Hver måned betjener vi mere end 7.000 aktive kunder og håndterer dagligt 8.000 transaktioner fordelt på mere end 35.000 varer i hele Norden.

Vores danske kontorer ligger i Birkerød og i Aalborg, og vores nordiske hovedkontor ligger ved Stockholm, Sverige.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 16. december 2020

Arbejdssted

Location Birkerød