Da­ta­tek­ni­ker / IT-Tekniker til Koncern IT hos Reconor

Vil du være med til at medvirke i etableringen af de fremtidige drifts- og udrulningsrutiner, og er du nysgerrig af natur? Så er denne stilling i måske noget for dig.

Hos Reconor er vi i gang med at få standardiseret vores metoder og praksis inden for IT-infrastruktur og udrulning. Vi udvikler os og flytter vores teknologier så de understøtter fremtidens krav. Vores infrastruktur er baseret på løsninger fra Microsoft, hvilket omfatter Microsoft 365, outsourcede systemer og Azure. Du kommer derudover også til at stifte bekendtskab med teknologier som Dynamics BC/NAV og løsninger fra andre leverandører.

Vi har brug for dig til at hjælpe os med den fortsatte implementering og overgang.

Vi leder efter en dedikeret Datatekniker / IT-Tekniker, der skal være med til at understøtte koncernen, der er i rivende udvikling. Vi har travlt og har derfor brug for en ny kollega til vores team.

Du bliver en del af et dynamisk og stærkt fagligt miljø, hvor vi værdsætter kollegial sparring og en uformel tone.

Arbejdsopgaver og teknologier

Koncern-it er ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af forretningskritiske funktioner imens generelle supportopgaver udføres i tæt samspil med koncernens IT-leverandører. Du vil blive en del af et ambitiøst team, og vil være med til at bestemme hvor vi skal hen.

Dine opgaver kommer til at spænde bredt, og du vil få berøring med en bred vifte af teknologier.

 • Supportere koncernens brugere i forhold til de forretningskritiske systemer
 • Tablets og andre mobile enheder
 • Kiosk- og selvbetjeningssystemer
 • Integration og dataopsamling fra måleudstyr.
 • BI og Info-skærme
 • Telefonisystemer
 • Medansvarlig for videreudvikling af nuværende systemer og processer
 • Diverse ad hoc-opgaver
 • Bindeled til eksterne partnere

Alt i alt er arbejdet lige dele drift, udvikling og projekter og vi ønsker en kollega der kan og vil tage ejerskab på alle facetter.

Vi har en klar prioritering i vores opgaver, og drift skal altid prioriteres højere end projekter. Det medfører at nogle af de sidste opgaver i et projekt er at sikre en kompetent og komplet overdragelse af projekterne til driften, så dine ressourcer kan frigøres til det næste projekt.

Din profil

For os er det dine faglige kvalifikationer og erfaring der tæller. Du kan være autodidakt eller have en formel IT-uddannelse; f.eks. Datatekniker, Datamatiker, eller lignende.

Det er vigtigt at du af egen drift, formår at tilegne dig viden om områder du endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Vi støtter op om faglig udvikling i det omfang det er relevant for dit arbejde – enten via kurser, faglitteratur eller online learning.

 • Du har et bredt kendskab til fejlfinding og support i et Windows-miljø
 • Gerne erfaring fra en anden supportstilling
 • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt
 • Kan indgå i projektarbejde
 • Du kan give realistiske estimater på opgaver og projekter
 • Kan dokumentere og overholde deadlines
 • Yderligere er det et plus hvis du har erfaring med udvikling af .NET Core baserede webapplikationer og -services integreret imod Microsoft SQL Server
  … og eller kendskab til Power BI
 • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du udadvendt og det motiverer dig at hjælpe andre. Du tror på egne evner, og tør stå fast. Du er nysgerrig med et naturligt drive for at udvikle og skabe løsninger. Du arbejder systematisk, kan bevare overblikket i pressede situationer og overholder deadlines.
Du kan bidrage med din humor.

Det kan du forvente af os

Du bliver del af en dynamisk koncern i rivende vækst, der er førende inden for sit felt. Du vil arbejde i et dedikeret team med ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer, som sætter en ære i levering af høj kvalitet. Alle bidrager til at skabe en positiv arbejdskultur præget af hjælpsomhed og sammenhold - og hvor vi sætter meget stor pris på et godt humør i en travl hverdag.

En attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og kantineordning.

Interesseret

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Lykkegaard på mail: jlh@reconor.dk eller mobil 2043 9880.

Vi ønsker at besætte stillingen den 1. februar 2021 eller hurtigst muligt. Send derfor gerne din ansøgning snarest eller senest den 15. januar 2021. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Reconor A/S

RECONOR Group omfatter driftsselskaber inden for Ressourcer (NORRECCO Group) og Logistik (City Container Group) samt Import/eksport (Hedegaard Miljø). Vi beskæftiger os med ressourcehåndtering af jord og affald med henblik på størst mulig genanvendelse med afsæt i den miljøpolitiske dagsorden om cirkulær økonomi samt FN’s verdensmål. Fokus er det samlede miljøaftryk i hele værdikæden fra indsamling, behandling og endelig genanvendelse. Norrecco Gruppen håndterer årligt ca. 1,5 mio. ton jord (opgravningsmasser) og ca. 600.000 ton affald på 9 behandlingsanlæg i Danmark – for yderligere oplysninger henvises til driftsselskabernes hjemmeside www.norrecco.dk og www.citycontainer.dk
RECONOR A/S gruppen er ejet af den London baserede kapitalfond Agilitas, og koncernomsætningen er ca. 1 mia.  årligt og den samlede balance er på ca. 1,3 mia. kr. Der er samlet set 470 medarbejdere i koncernen.

Gem job

RECONOR A/S Gruppen
Publiceret: 30. december 2020

Arbejdssted

Location Farum