Vil du være konsulent i Danmarks bedste IT-sik­ker­heds­virk­som­hed?


Har du erfaring eller et stort talent for netværkssikkerhed, SIEM, og/eller Endpoint-sikkerhed, så kan du måske blive en del af et stærkt team hos SecureDevice, der i år er blevet kåret af Computerworld som Danmarks Bedste IT-sikkerhedsvirksomhed.

Netop nu søger vi hos SecureDevice endnu en god kollega, med talent og vilje til at bidrage til vores mission: at minimere risiko og kompleksitet ved IT-sikkerhed via værdiskabende løsninger.

Vores succes bygger på tillidsvækkende samarbejde med kvalitetsbevidste kunder i Norden, og her er de rigtige medarbejdere nøglen.

Hvem er vi?

SecureDevice er et specialiseret danskejet IT-sikkerhedshus, hvor kerneforretningen er rådgivning om og levering af IT-sikkerhedsløsninger. Vi arbejder udelukkende med markedsledende partnere, bl.a.: IBM Security, HCL, Cofense, Cisco, Trend Micro m.fl.

SecureDevice blev etableret i 2004 og i dag er vi 18 medarbejdere. SecureDevice er anerkendt blandt vores kunder, for høj teknisk forståelse, men samtidig også en forståelse for at binde den rette tekniske løsning sammen med vores kundens reelle behov. Vores vision er: at være vores kunders og leverandørers foretrukne partner og kontakt indenfor IT-sikkerhed samt at være den førende security-as-a-service-leverandør.

Kort om jobbet

SecureDevice har stort fokus på intern uddannelse og træning, hvorfor du som en del af din onboarding vil følge vores erfarne IT-sikkerhedskonsulenter med henblik på at udvikle de nødvendige færdigheder for at blive en succesfuld konsulent. Det er ikke et krav, men selvfølgelig en stor fordel hvis du allerede har erfaring med IT-sikkerhed.

Når din onboarding er afsluttet, vil dine primære arbejdsområder (afhængigt af din profil og baggrund) være fokuseret omkring enten Netværkssikkerhed (Log Management, SIEM og SOAR) eller Endpoint-sikkerhed, som er to områder hvor vi har stor succes.

Opgaverne vil bestå af rådgivning, implementering, support og optimering af vores kunders løsninger. Vores primære værktøjer på disse områder er hhv., IBM QRadar og HCL BigFix, og selvom erfaring med disse selvsagt vil være en stor fordel, er erfaring med lignende løsninger også relevant.

I løbet af din konsulentkarriere hos SecureDevice vil der ligeledes være mulighed for at opnå en bredere IT-sikkerhedsprofil, hvis interessen for dette er til stede.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os at den rette kandidat har en teknisk IT-uddannelse – gerne videregående. Vi forventer at du har 3-5 års relevant IT-erfaring indenfor f.eks. design, implementering og drift af infrastrukturløsninger, netværk eller IT-sikkerhed.

Det er som nævnt en klar fordel, hvis du allerede har arbejdet med IT-sikkerhed – men har du talentet, den rette attitude og viljen til at lære nyt, så har vi også tiden og evnerne til at få dig op på det ønskede faglige niveau, via intern træning og uddannelse.

Følgende faglige kompetencer er en fordel:

 • Solid erfaring med netværk: TCP/IP.
 • Solid erfaring med serverinfrastruktur (f.eks. Microsoft eller Linux).
 • Erfaring med Endpoint-håndtering og sikring.
 • Erfaring med Log Management, SIEM eller SOAR.
 • God forståelse eller interesse for IT-sikkerhedsinfrastruktur og forskellige former for angreb.
 • Certificeringer fra f.eks. Cisco, IBM, Microsoft, HCL etc. er også et plus.

Personlige egenskaber

Hvis det er netop dig vi leder efter, så vil venner og kollegaer nok beskrive dig således:

 • Er vild med at arbejde i dybden med IT-sikkerhed og tilegner sig ofte ny viden på området.
 • Serviceminded, udadvendt og professionel attitude.
 • Selvstændigt og ansvarsbevidst og trives godt med frihed under ansvar.
 • Trives med både at arbejde i teams og individuelt.
 • Kan have mange bolde i luften uden at miste overblikket.
 • Kommunikerer flydende på både dansk og engelsk med specialister, leverandører, kunder og slutbrugere.

Ren straffeattest er desuden et krav, og egen bil en klar fordel.

Den rette kandidat vil desuden kunne genkende sig selv i vores tre grundværdier.

 • ”Vi skaber stærke relationer og tillid via personlig kontakt.”
 • ”Vi udvikler løbende vores viden for at opretholde høj kompetence.”
 • ”Vi har det sjovt, selvom vi arbejder med noget alvorligt.”

Hvad venter du på?

Optimalt kan du starte med det samme, men vi venter gerne lidt på den rette kandidat. Tøv dog ikke med at sende din ansøgning eller give din interesse til kende, da samtaler vil blive afviklet løbende. Hvis du vil høre mere om stillingen eller SecureDevice, kan du skrive eller ringe til Sebastian la Cour på +45 61 22 19 56. Din ansøgning eller spørgsmål kan sendes til slc@securedevice.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

SecureDevice A/S
Publiceret: 17. december 2020

Arbejdssted

Location Søborg