IT-konsulent til IT-af­de­lin­gen


IT/Digitalisering og Forretningsudvikling i Skanderborg Kommune søger en kompetent og engageret IT-konsulent til vores tekniske team, der hver dag leverer IT-services til over 6.000 brugere.

Jobbet

Du bliver én af otte medarbejdere i det tekniske team, hvor du indgår i driften på lige fod med de øvrige kollegaer i teamet. Teamet er ansvarlig for serverdriften, infrastruktur og applikationsudrulningen på både den administrative og den centraliserede skoleløsning. Teamet er desuden teknisk sparringspartner/problemløser for servicedesk teamet.

Du vil primært komme til at arbejde med Microsoft Endpoint Manager-platformen, især Configuration Manager og Intune, men det forventes også at du begår dig godt inden for Microsoft infrastruktur og teknologier generelt.

Din profil

Vi søger en dygtig og kompetent person med alsidigt kendskab til IT-drift i et enterprise-miljø. Du har en relevant IT-mæssig uddannelse og gerne to til tre års erfaring med drift af store IT-løsninger. Du har en solid baggrund og er komfortabel med at administrere store Microsoft installationer. Du er engageret og trives med at løse komplekse problemstillinger selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er typen, der elsker at fordybe dig i udfordringerne og altid sikre at tingene bliver 100 % afsluttet.

Du er altid på udkig efter nye, mere effektive værktøjer og metoder og sætter en ære i at være fagligt opdateret inden for dit område. Tilsvarende giver vi dig muligheder for at udvikle dig fagligt, gerne gennem certificeringer.

Kvalifikationer

Du har en solid IT-uddannelse som datatekniker eller lignende - eller har opnået samme viden på anden vis, gerne gennem erfaring kombineret med relevant efteruddannelse.

Vi forventer, at du har erfaring med

 • Microsoft Endpoint-løsninger, herunder Configuration Manager og Intune
 • deployment til både PCer og mobile enheder
 • drift og vedligeholdelse af Microsoft Windows Server.

Det er desuden en fordel, at du har

 • kendskab til Co-management og Autopilot eller eventuelt efaring fra anden MDM-løsning
 • en solid viden om Microsofts Client OS
 • kendskab til Office 365 og VMware.

Hvis du ikke kender til alle disse teknologier, så forventer vi, at du hurtigt vil kunne sætte dig ind i dem.

Vi forstiller os, at du 

 • er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • er god til at bevare fokus og overblik i komplekse opgaver
 • er god til at tage ansvar og afslutte opgaverne
 • er engageret og fleksibel
 • kan arbejde selvstændigt og målrettet
 • er en teamplayer og har en god humoristisk sans.

Om os

Du bliver en del af IT/ Digitalisering og Forretningsudvikling, der er en del af staben Økonomi/Innovation og IT i Skanderborg Kommune. Afdelingen varetager IT-support og -drift samt en lang række digitaliserings- og udviklingsopgaver på tværs af organisationen. Vi er en afdeling med engagerede medarbejdere, der samarbejder i et uformelt, humoristisk miljø med en ligefrem omgangstone. Vi respekterer og har tillid til hinanden og den enkeltes kompetencer.

Vi tilbyder en interessant og dynamisk hverdag i et godt arbejdsklima. Du kommer til at arbejde blandt 22 fagligt kompetente kolleger, og du er selv med til at præge dine ansvarsområder. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling og samtidig mulighed for balance mellem arbejdsliv og fritid.

Yderligere oplysninger

Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse snarest muligt. Ansættelse og forhandling af løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Digitaliserings- og IT-chef Anders Kollin på 87 94 70 99.

Frist

Vi skal have din ansøgning senest 17. januar 2021. Ansøgningen skal sendes via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4, 2021.


I Skanderborg Kommune er vi et stærkt og bæredygtigt arbejdsfællesskab, hvor vi fletter vores fagligheder sammen om den fælles kerneopgave.

- Når mennesker møder mennesker, opstår fællesskaber, og dermed skabes grundlaget for, at vi kan skabe udvikling sammen.

Gem job

Skanderborg Kommune
Publiceret: 17. december 2020

Arbejdssted

Location Skanderborg