Udvikler med Papyrus-erfaring til do­ku­ment­hånd­te­ring


Er du typen, der drømmer om dokumenter?

I Data, Login & Documents er vi på udkig efter en udvikler, der har lyst til at indgå i et agilt team i en afdeling, hvor vi arbejder i rammeværket SAFe. Vi er p.t. 11 teams, og du indgår i et, hvor der er fagligt fællesskab omkring de ordninger, ATP understøtter og vores dokument- og Content Manager-systemer.

Vores opgaver spænder vidt inden for drift og udvikling på IT-området (fx opgraderinger og projekter under Næste Generation af Digital Post-programmet).

Du og teamet udvikler, vedligeholder og supporterer Papyrus-applikationer. Din rolle bliver at bidrage til IT-understøttelse og videreudvikling af dokumenthåndterings- og Content Management-området med hovedvægt på udvikling/vedligehold af docdefs og objekt-model samt udviklingsplatform i ISIS Papyrus.

Du får en udfordrende hverdag, hvor du skal samarbejde med andre specialister, brugere fra forretningen og eksterne samarbejdspartnere.

Kan du skabe struktur og solide samarbejdsrelationer?

Du har en relevant IT-uddannelse, er fagligt stærk og interesserer dig for at lave tekniske løsninger i en kompleks organisation.

ATP håndterer store mængder af informationer i form af fx breve, blanketter, e-mails og telefoniske henvendelser. I 2019 modtog Udbetaling Danmark fx 2 mio. opkald og 1 mio. skriftlige henvendelser, og derfor anvender vi en række forskellige værktøjer til at sikre optimale arbejdsgange. Vi anvender fx:

  • Content Management-løsninger, IBM’s Content Manager og Content Manager OnDemand
  • dokumentudvikling, generering og postprocessing, ISIS Papyrus v7.19
  • scanningsværktøjer
  • Microsoft Office-produkter.

Din styrke er, at du har en relevant IT-mæssig baggrund og specifik erfaring med dokumentgenerering. Du har arbejdet med ISIS Papyrus eller tilsvarende løsninger fra andre leverandører.

Vi forventer, at du arbejder struktureret og metodisk og har nemt ved at skabe overblik. Det er vigtigt, at du har gennemslagskraft og kan samarbejde på tværs af forskellige faggrupper.

Vil du være del af et unikt IT-fællesskab?

I Allerød indgår du i en in-house IT-afdeling med mere end 300 kolleger, der står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Du bliver en del af et unikt IT-fællesskab, hvor vi kommer med mange forskellige baggrunde. Du får frihed til at gøre det, du er bedst til. Og du står aldrig alene, for dine kolleger er blandt landets bedste og klar til faglig sparring.

Data, Login & Documents er en sektion bestående af 25 udviklere, analytikere og specialister, der deltager i etableringen af nye løsninger og holder eksisterende applikationer kørende.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning

Send os din ansøgning senest søndag d. 17. januar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Helle Brøndsholm på tlf. 2480 9453. Vi indkalder løbende til samtaler fra januar.

Gem job

ATP
Publiceret: 17. december 2020

Arbejdssted

Location Allerød