Teknisk konsulent til drift og intern IT


Cryptomathic søger en teknisk konsulent til drift af en Managed Service samt vedligeholdelse og drift af intern IT.

Med placering i IT-afdelingen vil du indgå i et team bestående af en systemadministrator, der varetager intern IT, og fire tekniske konsulenter, der står for kundevendt support.

I samarbejde med den nuværende systemadministrator håndterer du al systemadministration på kontoret i Aarhus samt på to salgskontorer i Europa og et i USA.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Vedligeholdelse og drift af interne services 
  • Opgaver med netværk, backup og sikkerhed
  • Intern support 
  • Øvrige IT-infrastrukturopgaver

Det prioriteres højt at tage de forespørgsler, der kommer internt, og få løst opgaverne, når de opstår. 

Foruden disse opgaver vil du deltage i driften af en Managed Service, som Cryptomathic udbyder til en kunde. Der er tale om et af Cryptomathics egne produkter, som er hosted i et tredjeparts datacenter. Der vil forekomme begrænset kundekontakt, men arbejdet består primært i at varetage den bagvedliggende drift.   

Faglige kvalifikationer

Det er vigtigt at du har en bred viden om systemadministration på primært Windows platforme. Du kommer fra lignende stilling, er teknisk funderet og har erfaring med:

  • Drift af mange forskellige applikationer i Windows miljøer
  • Opsætning og vedligehold af installationer
  • Netværk og sikkerhed
  • Virtualisering med Hyper-V 
  • Storage og backup-løsninger

Kendskab til Linux er et plus.

Personlige egenskaber

Du arbejder systematisk og kan lide at yde en god service. Du trives med en alsidig hverdag, hvor du planlægger og prioriterer opgaver sammen med dit team – og også nogle gange må afvige fra planen, fordi der kommer en opgave ind med højere prioritet. 

Du tilbydes

En spændende stilling med ansvar og alsidige opgaver i en anerkendt IT-virksomhed i Aarhus. Ligeledes en stilling, hvor du indgår i et team med dygtige og engagerede kollegaer, og hvor der er mulighed for at selv at planlægge opgaver.

Der er velordnede arbejdsforhold, og lønpakken indeholder både pensionsordning og sundhedsforsikring samt fri parkering i Aarhus midtby. Cryptomathic har desuden en aktiv personaleforening, som afholder mange sociale arrangementer.

Om Cryptomathic

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 50 medarbejdere i Aarhus. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er ca. 70 medarbejdere ansat i Cryptomathic. 

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere deres sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).  

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com.

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

Gem job

Bloom
Publiceret: 18. december 2020

Arbejdssted

Location Aarhus