Tekniker med net­værk­ser­fa­ring til Defence


Er du motiveret af at udvikle og drive it-infrastruktur, der bliver brugt til redningsaktioner i de danske farvande? Så har du nu mulighed for at gøre en forskel i vores Defence-afdeling i Karup.

Du skaber sikkerhed i de danske farvande

Som tekniker i Defence har du en central rolle i arbejdet med vores maritime Command & Control-system, som Søværnet bruger til at koordinere redningsindsatser i de danske farvande. I det daglige arbejde bliver du en del af et agilt team, som sammen rådgiver Søværnet om IT-strategier og sikrer, at systemet understøtter Søværnets behov i praksis. Desuden udvikler og driver teamet infrastrukturen i systemet, så systemet lever op til den aftalte standard. Du kan se frem til en hverdag, hvor du kommer bagom kulissen på et vigtigt forsvarsprojekt.

Du vil blandt andet dykke ned i disse opgaver:

 • Udvikle og drive infrastrukturen i et Microsoft-miljø
 • Udvikle og drive netværksinfrastrukturen i et Cisco miljø
 • Virtualisering på Microsoft Server 2016 Hyper-V
 • Fejlsøge og overvåge Command & Control-systemet på second level-niveau.
 • Deltage i diverse udviklings- og forbedringsprojekter og implementering af nye teknologier

På sigt har du også mulighed for at arbejde med andre projekter indenfor Defence og få erfaring med vores portefølje af løsninger til Forsvaret.

Kolleger i verdensklasse

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø. Her får du dygtige kolleger, som du kan sparre med. Ved Systematic forbedrer vi løbende vores løsninger, og vi har en passion for at levere det bedste til vores kunder. Derfor arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af Scrum, Lean samt ITIL. Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og teknologier. For den rette, er der mulighed for et job med store frihedsgrader og et miljø hvor opgaverne kan gøres helt færdige og finpudses ned i den sidste detalje.

Du forstår Microsoft eller netværk og kan formidle det

Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund og har praktisk erfaring med at udvikle og vedligeholde infrastruktur. Desuden har du prøvet at arbejde med Microsofts serverteknologi og konfigurering af Microsoft servere. Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har viden om netværksstruktur.

Som person beskriver det dig, at du:

 • Er solidt teknisk funderet og ønsker at lære mere som en del af arbejdet
 • Måske er ansat som medarbejder i en IT-driftsafdeling eller du er kørende IT-konsulent
 • Har 3-5 års erfaring med Windows eller Cisco løsninger
 • Er vant til at tilrettelægge dine opgaver og afslutte dem
 • Trives med at arbejde med tekniske løsninger
 • Er god til at opbygge relationer til kunder og kolleger

Det er vigtigt, at du taler og skriver dansk, da det daglige arbejdsmiljø samt kommunikation med Søværnet er på dansk. Desuden kan du læse og forstå engelsk.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du nogen spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Søren Vorgod, Senior Project Manager, på mail: svo@systematic.com. Vi behandler ansøgninger løbende og kan vente på den rette kandidat. Arbejdsstedet er i Karup, hvor du forventes at være dagligt. Der vil være mulighed for at arbejde fra vores hovedkontor i Aarhus i begrænset omfang. Vi glæder os til at høre fra dig.

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 17. januar 2021

Arbejdssted

Location Karup