Me­d­ar­bej­der til intern net­værks­drift og udvikling

Plads til udfoldelse

I Andel anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Til Operationsafdelingen i vores it-afdeling i Haslev søger vi en alsidig, selvstændig, struktureret og serviceorienteret medarbejder, der aktivt og på fagligt kvalificeret vis vil tage det praktiske ansvar for vores interne it-netværk, sikkerhed i it-netværket, vedligehold, drift og udvikling, i tæt samarbejde med servergruppen, ServiceDesk og it-sikkerhedsafdelingen samt de øvrige it- og forretningsinteressenter der er i Andel. 

Netværksgruppen i afdelingen består, ud over denne ledige stilling af en medarbejder med hovedansvaret for kontrolnettet til elnettets transformerstationer og -producenter (bl.a. vindmøller og solcelleparker). Du vil få det primære ansvar for det interne it-netværk og din kollega vil agere backup på området, ligesom du forventes at være backup på kontrolnettet, Der er p.t. ikke en vagtordning, men indføres en sådan skal du være villig til at indgå i den. 

Da Andel består af flere sammenlagte forretningsområder efter opkøbet af Ørsteds Privatkundeforretning, Ørsted CityLight og elnet forretningen Radius hviler driften på to adskilte og delvist selvstændigt drevne it-platforme. Stillingen har p.t. fokus på den del af netværket som har sin oprindelse i det tidligere SEAS-NVE. Det er vores ambition at konsolidere de to platforme til én moderne, effektiv og sikker it-platform i den kommende årrække. Dette skal ske i tæt samarbejde med vores it-kollegaer der driver den parallelle it-platform.  

Du vil være en del af en afdeling på p.t. 17 medarbejdere, der har som hovedopgave at drifte og supportere alle it-services til forretningens interne kunder. Samlet set består it-funktionen i Andel af over 120 ansatte. 

Arbejdsopgaverne spænder bredt  

 • Design, udbygning, drift, overvågning og fejlafhjælpning på vores interne enterprise it-netværk, herunder core-, server-, access-, wireless-, cloud og wan netværk (internet, MPLS og eget fiber på lokationerne). 
 • Administration af IP, DHCP, DNS, Certifikater, Microsoft Azure netværk, herunder MFA 
 • Etablering og vedligehold af eksterne (VPN) netværksforbindelser ifm. projekter og partnernetværk 
 • Etablering, vedligehold og kontrol af netværkssikkerheden i samarbejde med it-sikkerhedsafdelingen 
 • Backup på driften af kontrolnetværket i samarbejde med kollega i afdelingen samt vores stationsfolk 
 • Udarbejdelse og vedligehold af netværksdokumentationen 
 • Endvidere vil du indgå i virksomhedens it-beredskabs organisation. 

Teknologier 

Vores interne enterprise it-netværks infrastruktur benytter sig af en række produkter hvoraf følgende kan nævnes 

 • Cisco core- og access- switche, hvor vi p.t. er i gang med at udrulle Cisco DNA - Digital Network Architecture 
 • Cisco Enterprise Wireless Controller og Access-punkter 
 • Cisco firewalls og andre sikkerhedsprodukter 
 • Citrix Netscaler web and application delivery controller 

Det interne enterprise it-netværk består af flere hundrede aktive enheder og dækker tre hovedlokationer 

Kontrolnetværket benytter hovedsageligt samme teknologier som det interne it-netværk og dækker et større antal hovedstationer (50 kV transformerstationer), flere hundrede understationer (10 kV transformerstationer) og et større antal producenter. 

Begge netværk er altså større nationale enterprise it-netværk og omfatter mange teknologier, primært Cisco -og Microsoft-baserede, så et godt fundament indenfor netværk-standarder og disse producenters product ranges forventes. 

Vores yderligere forventninger til dig 

Du er samvittighedsfuld, omhyggelig og struktureret og sætter en ære i at levere en høj grad af service og kvalitet samt har et særligt fokus på sikkerheden. 

Endvidere forestiller vi os at du 

 • Har en passende uddannelsesmæssig baggrund og erfaringer fra en lignende stilling. Vi kræver ikke certificeringer, men har du dem er det fint 
 • Har erfaringer med fiber teknologier såvel som traditionelt kablet netværk, MPLS, Cisco DNA 
 • Har kendskab til Microsoft Windows operativsystemer, og -netværk, VMware samt meget gerne Microsoft Azure og Linux (RedHat og Suse) 
 • Har eller kan opnå en sikkerhedsgodkendelse 
 • Evner at arbejde selvstændigt med mange bolde i luften også i stressede situationer 
 • Er kreativ, målrettet og resultatorienteret med fokus på eksekvering 
 • Har gode kommunikationsevner, såvel skriftligt som mundtligt  
 • Er samarbejdsorienteret og indstillet på forandringer i hverdagen 
 • Kan tænke 360º rundt om løsninger så kundernes, virksomhedens og afdelingens behov tilgodeses 
 • Sætter pris på en afslappet og uformel omgangstone med interesse og respekt for den enkelte 

Endelig kræver jobbet en fleksibel indstilling til arbejdstid. Vi lægger stor vægt på, at du er åben, udadvendt og tager medansvar for afdelingens mål. 

Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt og pændende job med mange personlige og faglige udfordringer i et til tider hektisk miljø
 • En attraktiv lønpakke med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring samt mange andre personalegoder 
 • Fleksible arbejdstider og betalt mobiltelefoni samt internetforbindelse

Vil du vide mere?

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jesper G. Dinesen på 3045 8464, eller pr. e-mail jgd@andel.dk.

Hvordan kommer du videre?

Lyder ovennævnte spændende, og vil du gerne i betragtning til stillingen, beder vi dig sende en kortfattet ansøgning samt CV. Ansøgningsfrist søndag den 17.1.2021. Vi afholder 1. samtale 25. januar og 2. samtale 27. januar i Haslev. Du kan forvente en mindre case til 2. samtalen.


Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Gem job

Andel Holding A/S
Publiceret: 6. januar 2021

Arbejdssted

Location Haslev