System­ud­vik­ler - backend søges


Kan du trylle med .NET og C# og tør du udfordre status quo? Vil du sætte dit præg på systemudvikling og være en del af Sol og Strands spændende transformation med fokus på innovation, nærhed og excellente gæsteoplevelser? Så har vi jobbet til dig.

Udvikling er en del af Sol og Strands IT-afdeling og består i dag af seks dedikerede medarbejdere, som drifter og udvikler vores egne interne systemer og grænseflader til vores eksterne systemer. Tilsammen sikrer vi en god oplevelse og driftsstabilitet for organisationen såvel som slutbrugere.

Udviklingsopgaver med indflydelse på den teknologiske fremtid

Som systemudvikler kommer du til selvstændigt at udvikle og vedligeholde interne systemer med grænseflader til eksterne systemer og samarbejdspartnere. Grænsefladerne involverer både linket mod vores server-drift og webudvikling APIs - on-premise såvel som cloudbaseret.

Du får stor mulighed for indflydelse på den teknologiske fremtid for såvel applikationer og processer, da en naturlig del af stillingen også omfatter input og vedligeholdelse af udviklings roadmap. Under udviklingen forventer vi, at du gennem aktiv dialog inddrager slutbrugerne og fokuserer på værdiskabelse og brugervenlighed.

Udviklererfaring med vilje og lyst til at lære og udfordre

Du har min. 4-5 år års erfaring fra en lignende udviklerstilling. Derudover forventer vi:

  • at du har en IT-teknisk baggrund, som understøtter kvalifikationsforventningerne
  • at du har den basale udviklingsorienterede værktøjskasse i orden
  • at du har kompetencer inden for .NET og C#
  • at du måske også har flair for og kendskab til andre arkitekturer og teknologier som f.eks. SQL, DevExpress Winforms samt SOAP og REST APIs.

Har du derudover erfaring med MS Azure services og DevOps, er det kun et plus, da det anvendes i nogen grad i dag og behovet bliver større fremover.

Som person er du systematisk, visionær og lærenem, idet du er med til at skabe og udvikle ofte komplekse programmer og systemer. Du har en tørst efter at arbejde med de nyeste teknologier og metoder, hvor du ud fra en agil tankegang evner at bevare overblikket og have fokus på det endelige mål.

Da du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af teamet samt den øvrige organisation, forventes du at være en teamplayer, der er hjælpsom og imødekommende. Du går naturligt til udfordringer med afsæt i en åben dialog og sætter en dyd i at opsamle erfaringer og løse slutbrugernes problemstillinger.

Vi tilbyder

Udover et job, hvor du har mulighed for at nørde i bund og sætte dit præg på IT-fremtiden, bliver du en del af en agil IT-afdeling, der skaber rum for din udvikling og giver mulighed for indflydelse. Din daglige arbejdsgang bliver på vores hovedkontor i Hune, hvor du refererer direkte til chefen for IT.

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så send ansøgning, CV og andre relevante papirer hurtigst muligt. Vi venter på, at den rette kandidat dukker op, hvorfor der ikke er en sidste ansøgningsfrist. Samtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger fås hos:

Steen Junkerbo
Telefon: +45 99444444

Gem job

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Publiceret: 8. februar 2021

Arbejdssted

Location Hune, Blokhus