Ambitiøs softwa­re­ud­vik­ler til udvikling af kunde- og selv­be­tje­nings­løs­nin­ger i ver­dens­klas­se


Norlys er netop kåret, som Danmarks mest attraktive IT-arbejdsplads inden for sektoren Tele og Kommunikation. Vil du være med?

Er du en skarp og passioneret softwareudvikler med gode ambitioner og flair for at sætte dig ind i nye ting? Ønsker du at arbejde i et stærkt og ambitiøst fagligt miljø med fokus på kvalitet og optimering? Vil du være med til at skabe de bedste og mest intuitive selvbetjeningsløsninger samt interne effektive systemer til at håndtere vores kunders produkter? Så er denne stilling en oplagt mulighed for dig.

Vi tilbyder en faglig dybde og bredde indenfor dit fagområde, dygtige kolleger og et stærkt udviklingsmiljø, som kan rumme din personlige og faglige udviklingsrejse. Du får ret hurtigt mulighed for at gøre en forskel og du vil kunne måle resultatet af din indsats direkte i vores kundeoplevelse.

Du bliver en del af et nyt udvikler-team med store visioner

Du bliver en del af et nyt udviklingsteam i udviklingsområdet Software & Technology. Teamet har ambitioner om at være førende inden for udviklingen af intuitive selvbetjeningsløsninger og interne systemer til håndtering af kundens produkter inden for el, gas, internet, telefoni og tv.

Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til at arbejde i en kultur med fokus på høj faglighed, stærke teams og smidige arbejdsprocesser. Du får dygtige kolleger og en leder med store visioner og som sætter baren højt – både for teamets leverancer og trivsel. Du vil få et tæt samarbejde med vores forretning om de konkrete løsninger og med udviklingsområdets øvrige udviklere omkring best practice.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Designe og udvikle robuste og sikre løsninger
 • Udvikle fleksibel styring af data gennem API’erne i applikationen, så divisionerne selv kan opdatere og styre indholdet
 • Levere stabile API’er der servicerer frontends
 • Udvikle sikkert login, der beskytter kundens data og giver adgang til nem selvbetjening
 • Være med til at sikre, at teamet kan arbejde med continous delivery / continous integration
 • Indarbejde test som en naturlig del af teamets flow
 • Indgå i et tæt samarbejde og partnerskab med vores forretningsenheder omkring løsningerne

Du er en erfaren, kvalitetsbevidst og analytisk softwareudvikler

Vi forstiller os, at du har et par års erfaring som softwareudvikler og en akademisk baggrund inden for IT. Som person er du nysgerrig og har lyst til at finde de stærke løsninger. Du leverer kode af høj standard og kvalitet, og er analytisk i din tilgang til arbejde.
Da du skal arbejde tæt sammen med frontend-udviklerne er det en fordel, hvis du har kendskab til frontend-teknologier.

For at blive en succes i stillingen, skal du have kendskab til flere af nedenstående teknologier:

 • ASP.NET Core eller .Net framework samt C#
 • Microservice-arkitektur
 • Indsigt i cloud-teknologi som Azure eller AWS
 • Erfaring med Kubernetes eller Docker
 • Kendskab til JavaScript frameworks som React eller Angular er en fordel, men ikke krævet

Vi tilbyder et job på Danmarks mest attraktive IT-arbejdsplads

Norlys er netop kåret som mest attraktive IT-arbejdsplads inden for sektoren tele og kommunikation i IT Company Rank, gennemført af Teknologiens Mediehus. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Skal vi udvikle os sammen?

Lyder ovenstående som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning og CV. I din ansøgning bedes du kort argumentere for, hvorfor vi skal vælge dig, samt give konkrete eksempler på de resultater du har opnået. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Anders Lonnebjerg, på tlf. 2159 8009.

Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Gem job

Norlys Holding A/S
Publiceret: 4. januar 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg